Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yol kenarındaki İspark'a engelli araç park sorunları!?

ttggccee

Üye
Konular
20
Reaksiyonlar
0
Merhaba Arkadaşlar,
Geçenlerde aracımı Beşiktaş da yol kenarında ki ispark alanlarından birine çektim. Bir görevli gelip 66 TL İspark cezanız var ödeyin dedi. Bende bu engelli aracı diyince bana bağırarak 5 saat bırakıp gidersen bedava değil dedi. Bu zamana kadar bir kaç kere yol kenarındaki isparka bıraktım (zaten yer bulmak imkansız) ve 1 saat bile dolmadan aracımı alıp gittim. Sorun şu; aracımı yol kenarına çektiğim zaman o sırada bir görevli bulunmuyor ben yokken gelen görevli benim ne kadar sürede orada olduğumu bilmeden kafasına göre mi fiyatlandırıyor? İspark otoparklarına girdiğimizde 5 saati aşan sürede zaten ekstra ücret talep ediyorlar bunu ödüyoruz hadi bunu kontrol edebiliriz. Peki yol kenarları? Ayrıca yol kenarlarında ve içerde yer bulamadığımda aracımı sağa çektim ve trafiği engellemiyordu buna rağmen aracımı çekmişler. Yani Aracı çekecek ne düzgün bir yer var ne de bunu düzgün kontrol eden birileri. Akşam 6 dan sonra ispark çalışmıyor yol kenarlarında ve fenerbahçe gibi ilçelerde özel otoparkçılar türüyor. Arabamızı kesinlikle para vermeden parkettirmiyorlar üstelik öyle 3 5 lirada değil kendilerince belirledikleri fiyat 25 TL !!

ttggccee

Bu konuda belediye ile görüşmenizi öneririm. Bir yere engellilere özel park alanı işareti koyabilirler...

Aynı durum benimde başıma geldi aracı sattığım için iptal durumunu bildirdim telefonla 45 TL borç çıkarttılar.Benim böyle bir borcum yok çünkü park saatlerini aşmadım dediğim halde kabul etmediler.153 beyaz masayı aradığımda bu işleme bizim yapacak bir şeyimiz yok dendi.Yeniden aracı park kaydı için evraklarımı verdiğimde başka araç kaydın varmı dendi bende pilkayı söyleyerek sattığımı söyledim sisteme baktığında borcun gözüküyor ödemessen yeni kaydın oluşmaz dendi.Bende inernetten ödedim böyle bir borcum olmadığı halde.Yani yapacak birşey yok paşa paşa ödetiyorlar.

Üst Alt