Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yıllardır okb + depresif bozukluk deniyordu, şimdi Bipolar Bozukluk deniyor..?

@çılgın bipolar, atak geçirdiğim zamanlarda yoğun depresyon geçiriyordum çok acı çekiyordum beyin dayanamıyor galiba çektiği acıya atak devreye giriyor bende öyle oluyor .

@çılgın bipolar, manik mi bilmiyorum ama kendimi önemli üstün biri sanıyordum herkes beni tanıyor dünya da sözüm geçiyor falan gibi tv de nette gördüğüm şeyleri üzerime alınıyordum sanki benden bahsediyorlar suphecilikte vardı beni öldürmek istiyorlar gibi .Manik atak böyle bir şey mi sen neler yaşadın?

Son düzenleme:
@sokr@t, evet aynen böyle ,şiddeti ve hezeyani farklı olabiliyor.demek sende bipolar 1.tip sin.tabi yine en doğrusunu doktorun bilir.

@çılgın bipolar, 2.tipte mani yok mu o zaman nasıl bipolar olabiliyor depresif atak mı geciriyor sürekli mani yoksa neye göre bipolar deniyor ?

@sokr@t,

oluyor oluyor kaç kişiyle konuşsam takıntı konusu var bizlerde arkadaşım, ne yaapalım böyleyiz :)

Üst Alt