Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yerleştirme Sonuçlarına İlişkin Sayısal Bilgiler

dengeth

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar, yeni aldığım bir karar ile 2018 EKPSSınavına hazırlamak için kolları sıvadım. EKPSS ile ilgili iki gündür bir çok konu ve yazıları forumda okudum. Yalnız aklıma takılan bir husus var bu konuda yardımlarınızı talep etmekteyim. Neden 2016 yılında tercih yapan aday sayısında ani bir düşüş var?
A3oEa7.gif

nitelik kodu olmayıpta sadece düz memurluğu tercih edecek ama puanı çok düşük olanlar tercih yapmamış olabilir son anda tercih süresi uzatıldı tercihlerle ilgili günceleme yapılması istenmişti bu güncellemeyi yapmayanlarında tercih iptal oldu çok az bi miktarda memur olup tercih yapmayan kişilerde olabilir.Yani bir çok neden olabilir ama işsiz ve puanı güzel olan herkez tercih yapmıştır..

Ayrıca 2012 ve 2014 sayısal bilgiler normal kpss'ye ait.2016 sayısal verileri ekpss sınavına ait 2'si birbirinden çok farklı

Evet bende şimdi fark ettim 2012 ve 2014 olanlar kpss tercihleriymiş. Teşekkürler Suqer

2014-omss.jpg

Üst Alt