Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yeniden rapor almak için ille de il sağlık müdürlüğüne mi başvurmam gerek?

ppegasuss

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Kulaklarımda işitme kaybı olduğu için çeşitli hastanelerden özürlü raporu almaya çalıştım;hepsi % 40 altında rapor verdi.Şu an bir Tıp fakültesi hastanesinde amaliyat oldum,durumum dahada kötüye gitti.%42 rapor alabiliyorum.Benim öğrenmek istediğim tedavimin sürdüğü hastaneden,İl Sağlık Müdürlüğüne itiraz dilekçesi yazmadan özürlü raporu alabilirmiyim..

Öncelikle geçmiş olsun en son aldığınız rapor 6 ay geçtiyse üzerinden istediğiniz hastaneye başvuru yapabilirsiniz eğer 6 ay geçmediyse il sağlık müdürlüğüne gidip itiraz edip size uygun bir hastane seçe bilirsiniz.

umut 2135 Verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim.En son aldığım rapor 6 ayı geçtiğine göre tedavi gördüğüm hastaneden rapor almam mümkün..

Önemli deil gitmek istediğin hastane nin sağlık kuruluna başvuru yapa bilirsin daha önce raporunun %40 altında kaldığını sakın belirtme.

ben rapor aldım 3 ssene önce yüzde 49 sürekli diger hastalıklarımı ilave ettirmek için gittim
gideceksin il saglıga itiraz etcen bu sekilde çıkarırsın diyor hastaneler direk gittimi kabul etmiyolar

yaşar18

Dediğin doğru arkadaşım ama senin %40 üzeri bir raporun var bu yüzden il sağlık müdürlüğüne gidip itaz Edeceksin var olan raporuna Pegasus arkadaşımızın 40 veya üzeri bir raporu olmadığından en son başvuru tarihinden 6 ay geçtikten sonra yeni bir başvuruda buluna bilir.

ben tam anlamadım rapor bugün elimize ulaştı. %25 de kalmış. başka bir hastaneye başvuru için 6 ay mı beklememiz gerek yada aynı hastaneye tekrar başvurabilir miyiz.

Üst Alt