Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yeni raporum %90'ın altına düşerse araç alamayacak mıyım?

efegenc

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
iyi günler herkeze.

benim sorum böbrek yetmezliği hastasıyım diyalize giriyordum %90 oranında raporum vardı böbrek nakili oldum şuanda %70 oranında rapor veriliyor.
işe girmem için %70 rapora ihtiyacım var ama eğer yeni raporu alırsam eski raporumla araç alabilirmiyim.
%90 oranındaki raporum çapada bu raporumu bakırköy dev. hastahanesinden alacağım.umarım eski raporumuda kullanabilirim çünki eski raporumda ömür boyu diyaliz tedavisine ihtiyacı vardır yazıyor süresiz olarak geçiyor sanırım

@efegenc Yasa açık ve nettir. yeni çıkan rapor araç alımında eskisini devre dışı bırakır . Tespiti halinde cezai işlem yolu açıktır.

efegenc
user-offline.png
Cevabı çok açık ve net, Alamassınız.!Çapadan %90 B.köy devletten %70 birde gelin izmirden %80 alın nerde işinize geliyorsa orda o raporu kullanın;)Bu tamamen düzenbazlığa girer sakın öyle bir şeye kalkışmayın arkadaşım.

ne düzebazlıgı agacım en fazla ne olacak yanı bayiye veririm alamassın der olur bıter.he konu hesap sormayamı geldi ben hiçbirşey bilmiyorum %90 raporum vardı işe girmek istiyorum dedim bana bunu verdiler oran nedir ben bilmem ben körüm ben sağırım.

efegenc Resmi gazetedede yayınlandıktan sonra her tüzük, yasa, mevzuatı öğrenmiş olarak kabul edilirsiniz. Hakkınızda cezai yaptırım kararı çıkar ise ben bilmiyorum görmedim gibi açıklamaların hiç biri mevzu dahi olamaz bu durumda açık ve nettir!!! İlla suç işleyeceğim diyorsan bunun herhangi bir parçasında seninle yer almayacağız. Başınız belaya girdiğinde buradan yardım istemeyin

Üst Alt