Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yeni rapor aldım. Eski rapora istinaden Hakem hastaneye gönderirler mi?

Ronondex

Yeni Üye
Konular
16
Reaksiyonlar
0
2003 yilindaki surekli %70raporumla vergi indirimine basvurmak istedim yeni rapor istediler eski raporunuza itiraz etmeniz gerekli dediler islemleri tamamladim %64 surekli rapor aldim sorum su busekilde onaylanirmi hakem hastaneyemi sevk ederler

Rapor itiraz hakem hastanesi

Merhaba arkadaslar benim 2003 yilinda aldigim %70 surekli raporum var vergi dairesine gittim vergi indirimi icin bu rapor eski dediler yeni rapor icin beni marmara universitesi hastanesine sevk ettiler ben marmaraya gittim marmara bana 2003 yilindaki rapora itiraz etmeden bizden rapor alamazsın dedi bende il saglik mudurlugune giderek 2003 yilindaki %70 surekli rapora itiraz ettim sonrasinda marara universitedinde heyete girdim %64 surekli rapor aldim fakat bana raporu vermediler rapora itiraz ettiginiz icin ilsaga gidecek dedi sonrasinda 2003 teki raporum %70 matmaradan aldigim %64 olunca seni hakem hastaneye gonderecegiz dediler beni haydarpasa numune hastanesine gonderdiler buradan %64 surekli rapor aldim raporun bir nushasini bana verdiler sorum su bundan sonra ne yapmam gerekiyor rapor itirazi aradim birsey soylemiyorlar vergi dairesine kim verecek raporu il saglikmi benmi

bu nedir ya... allah kolaylık versin...

Ronondex

Size bütün eziyetleri çektirmişler! Ama sonuca bağlamışsınız çok şükür. Şimdi elinizdeki raporu alıp vergi dairesine gidin derim. Boşuna zaman kaybetmemiş olursunuz.
Raporun aslı da hep sizde kalsın. Noterde çoğaltıp, o nüshaları verin vergi dairesine vs.

Abi şimdi vergi dairesi sıkıntı yaratırmı biz seni marmara üniversitesine gonderdik sen haydarpasa hastanesinden rapor getiriyorsun vergi dairesi sistemden gorebilirmi haydarpasanin hakem hastane oldugunu

sayın Ronondex vergi dairesi sevk yapsa bile sizin için önemli olan il sağlık müdürlüğünün sevk yaptığı hastahane ve hakem hastahane hakem hastahane ne demişse o geçerli kimse vay oradan niye aldın ben buraya gönderdim deme hakkı yok sonuçda hepsi tam teşekküllü devlet hastahanesi. raporunuzu rahat rahat maliyeye götürün fakat hastahanede aslı gibidir yaptırın orjinali sizde kalsın noterde ücret alıyorlar hastahane ücretsiz .

Üst Alt