Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yeni atanan memurlar stajyer memur statüsünde mi?

ceher

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
arkadaslar gecen ay atanan herkese hayirli olsun.su anda guvenlik sorusturmasi devam ediyor polisler filan geliyor bu is uzun surmez fakat sonrasinda ne yapacagiz acaba diye merak eden varsa staj yapacakmisiz ders dinleyecekmisiz ve sinava tabi tutulacakmisiz.eskiden bu yokmus yeni cikmis ama daha onceden atanan arkadaslarimiz da gorus bildirebilir.

ben konya MEB'e atandim ve bu staj olayini konya MEB'de calisan bir akrabam soyledi.40 yasina geldim hala ders hala sinav kurtulamadik gitti.

aday memur oluyorsunuz 1 yıl boyunca. bu sürece içerisinde Temel Eğitim Kursu ve Hazırlayıcı Eğitim Kursu alacaksınız. bu iki kursun sonunda sınav oluyorsunuz. daha sonra uygulamalı eğitim adı altında kurum amirinizin not vereceği bir süreç oluyor. bunların hepsini geçtikten sonra valilik onayı ile adaylığınız kaldırılıyor.

Üst Alt