Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yeni Atamada Tayin Olur mu?

Damla**

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar,
Benim işitme kaybı ve çölyak hastalığından dolayı %55 oranında engelim var. Lisanstan ekpssye girdim. Diyelim ki atandım. Atandığım yere gitmeden dilekçe vererek yaşadığım yere hemen tayin isteyebilir miyim? Bu konuda bilgi verebilir misiniz? Teşekkürler

İlk atamada göreve başlamadan önce böyle bir hak tanınıyormuş, gruptaki eski konuların birinde okumuştum.

belediye ve üniversite kadroları da bu hakka dahil mi acaba?

sonuçta kendi içinde özerk kurumlar pek sanmıyorum ama bilgili arkadaşlar yazarsa çok iyi olur.

Arkadaşlar ben başvuru kılavuzunda okudum (2014) Orada ilk defa atanacaklar eş durumu vs gibi imkanlardan faydalanamıyor.Ancak 1 yıl görev yapıp asil memur olunca talepte bulunabiliyorsun.

Sağlık durumundan tayinde asalet şartı aranmaz. Bir önceki atamada genelde bütün kurumlar EKPSS ile atanan memurların tayinlerini kabul etti. Atandığınızda sağlık durumundan tayin dilekçesi ekinde de sağlık raporunu koyup kuruma verin. Muhtemelen problem çıkarmazlar. Ailenizin olduğu yere tayininiz çıkar.

Mebde oluyo diye okumistim bu sitede
Belediyelerde zor olur atma diye okumustim
Diger kurumlari bilmiyorim

Bu konuda net bir bilgisi olan arkadaşlar var ise lütfen paylaşsın bizimle...

Son iki atamada MEB bu hakkı verdi, ama diğer kurumlarda 1 yılı doldurduktan sonra geliniyor.

Üst Alt