Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yeni alınan engelli sağlık raporu Sosyal Yardımlaşma Vakfına otomatik yansır mı?

alialan

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
1
Yaşlı yakınım Engelli aylığı almakta, Raporun 2 yıllık süresi yaklaştığı için geçen gün heyete girip raporu yenilettik ve yine 2 yıllık vermişler.
Şimdi bu yeni raporu vakfa gidip elden teslim etmemiz gerekiyor mu, yoksa Sosyal Yardımlaşma vakfı sistemden otomatik görüyorlar mı?
Bilen var mı?

@alialan Zıt olan birşey yok elden teslim edin garantiye alın,ben daha önce yaşadım o yuzden sistemden baktı gördü hatta son rapor gozuktu sistemde,onlarda havuz sistemi gibi birşey var sanirim sağlık bakanlığı ile ilgili oradan t.c kimlik verince gördü,ama siz üşenmeyin gidin

vakfa mail attım şöyle cevap verdiler : "....ait engelli raporu Bütünleşik Sosyal Yardım Bilgi Sistemine otomatik olarak düşmüş olup, herhangi bir belge teslim etmenize gerek bulunmamaktadır. Bilgilerinizi rica ederiz."

Üst Alt