Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yeni aldigim raporda çalışamayacağı işler alanı boş..?

insaatci

Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
atanan arkadaslardan yardim istiyorum ekpss icin hastaneye rapor icin muraacat ettim ortopedik engelliyim tek baston kullaniyorum raporum %45 istihdam onayli ve surekli ama calisamayacagi isler bolumu bos acaba atama esnasinda sikinti olurmu bidaha rapor isterlermi yada bos olan kismi hastaneden duzeltireyimmi ve duzeltme istersem yeniden heyetemi girecem.cevaplarinizi bekliyorum tesekkurler

atanma konusunda sıkıntı olmaz ama daha sonra yapamiyacağın işler verilirse sıkıntı olur

Bisey olmaz onemli olan arka kisminda isdihdam isaretli olsun yeter bos olmasi her isi yapar

Tüm kurumlar aşağıda ki çalışamayacağı kısmın dolu olup olmadığına, nerelerde çalışacağına bakıyor. Eğer boş ise hastaneden çalışır raporu istiyor. Yani yeni rapor almanıza gerek yok. Kurum talep ederse çalışır iş raporu vermeniz yeterli olacaktır.

Üst Alt