Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yeni aldığım rapor vergi indirimi ve emeklilik işlemlerinde geçerli midir?

balatlı3734

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
İstanbul okmeydanı eğitim ve araştırma hastanesinden yüzde kırk özürlü raporu aldım bu rapor vergi indiriminden faydalanmam ve emekli olmam için yeterlimidir.Ve bu hastaneden alınan rapor geçerlimidir.Verilen cevaplara şimdiden teşekkür ediyorum.

Sağlık kurulu raporu vermeye Engelli Sağlık Kurulu Raporu Düzenlemeye Yetkili Sağlık Kuruluşları Listesi listesinde var İstanbul - Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi, aldığınız rapor geçerlidir: http://www.engelliler.biz/forum/sag...-yetkili-hastaneler-ve-hakem-hastaneleri.html

Aldığınız rapor ile hangi haklardan yararlanabilirsiniz okuyunuz: http://www.engelliler.biz/forum/dig...haklar-ve-haklariyla-ilgili-site-rehberi.html

Sakat statüsünde emeklilik için yeterli aldığınız oran.. Vergi indirimi başvurusunda da kullanabilirsiniz..

Hava hanım verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim.Birde sakat statüsünde emeklilik ile normal emeklilik arasında maaş farkı varmıdır prim günüm 9491 sigorta başlangıcım 01/02/1983

siz normal emekliliktenmi bahsediyorsunuz.

Tekrar merhaba yardımcı olan herkeze teşekkür ederim.Ben yüzde kırk olan raporumla vergi indirimi için başvurdum 70 gün sonra yüzde 43 olarak geri geldi yani vergi indirimini aldım ve emekli dilekçemi 18 ekim tarih itibariyle verdim şimdi postacıdan müjde bekliyorum.

Güncel bilgi için teşekkürler. Vergi indirim hakkınız da emekliliğiniz de hayırlı olsun.

boşuna rapor alıyorsunuz.zaten siz 9491 prim gün ile normal emekli de olursunuz.raporlu olarak emekli olmanın bir farkı ve avantajı yok.

boşuna olmaya bilir turkuaz arkadasim 1hafta önce avukatlık yapan biriylen konustum emeklik işini emekli olmana 1 yıl kala dedi vergi indirimiden faydalan bu sekilde basvurusan alacagin parada 250 tl fazla alıyorsun dedi ben kendim öyle yaptım dedi hesapladım nolmalde vergi indirimsiz olsaydım 250tl daha az alıyordum emeklilik maaşini dedi

kimseyi yanitmak istemem bu konuda daha bilgili kişiler vergi indiriminden yaralanarak emeklilik ve nolmal emeklilik arasında fark varmı bizleri bilgilendirlerse sevinirim

Sayın turkuaz06. Boşuna diyorsunuz ama daha benim 3sene 8ay günüm vardı yani yaş haddini bekliyordum.Onun için boşuna olduğunu düşünmüyorum.

Ve maaşım bağlandı 9800 günden emekli oldum ve maaşım 1226tl.Birde sorum olacak almış olduğum vergi indirimi ve engelli kimliğinin bana ne gibi faydaları var

Üst Alt