Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Yaşam] Zor günlerimin sıcak dostu.. rahmetle uyu

bayke

Üye
Konular
58
Reaksiyonlar
0
AHMET OT
engelli bir karikatüristti hıbır dergisinde çizerdi..kas hastasıydı.
sakat kaldığım yıllarda onun "benden" olan karikatürleri bana güç verirdi.
iki eliyle zor tutarmış kalemi
daha sonra dişiyle ağzıyla tutmaya başlamış
ama yine terk etmemiş çizmeyi
ve bir gün öldü.
boş kalan köşesinde yazdılar bunları.
1995 yılından arşivimde kalan bir karikatürüyle anmak istedim onu.
rahmetle uyu
zor günlerimin
sıcak dostu
AHMET OT

http://img408.imageshack.us/img408/7701/image22gn1.jpg

Bayke>>> Böyle değerli bir Krikatür çizeri ve sanat adamını burada andığın ve paylaştığın için çook çoook sağool sana.

Ahmet ve mehmet OT kardeşlerin Sanırım her ikisi de kas hastasıydı ve Sanırım yani bildiğim kadarı ile ikiside öküz dergisinde çizer ve yazarlardı.
Yanlışım varsa düzeltin önce Mehmet Aramızdan ayrıldı .Ahmet OT'u da senden duydum :( :cry:

Çoz Üzgünüm :( Tüm sanat severlerin Başı sağ olsun...

Her ikisine de allahtan rahmet diliyorum.

[size=6]EMİNİM Kİ AHMET & MEHMET OT,NECDET KONAK,ALTAN ERBULAK,HALİM BÜYÜKBULUT VE DAHA NİCELERİ ORADAN DA YAZMAYA VE ÇİZMEYE DEVAM EDECEKLER[/size] :!:

[size=6]RUHLARI SAD OLSUN[/size]

biz dünyanın en çok satan mizah dergisi rus krokodil'den sonra ikinci dergisi olan gırgır kuşağıyız. sonra oradan ayrılanlar hıbır'ı çıkardı
..ve hıbır'a devam ettim.
daha sonra bi daha mizah dergisi almadım.
bu HIBIR'dan..
bu arada oğuz aral'ı da analım dii mii?

çizimin en yabancı olduğum tarafı yazıkki karikatür. ama her zaman hayranlık duydum karikatür çizebilene. bence gerçekleştirdikleri birer mucize.

sayın kaderdaşım. sen ve senin gibi bizleri terketmiş nice üstadımıza rahmet diliyorum Allahtan.

cennnet mekanınızda rahat uyuyun... :(

Karikatür ve dergi ile ılk tanışmam babamın daha ilkokul yıllarında gırgır almalarıyla başladı. Liseye gelince de Leman la devam etti. Çokta severek aldığım ve okuduğum bir dergiydi hele ki şehirler arası yolculuklarımın baş dostuydu. Sonra bir türlü koptuk hayat mücadelesi belkide gülmeye ihtiyacımın olduğu en önemli zamanlar da ayırdım onlardan kendimi.Ama onlar yazmaya ve çizmeye devam ettiler..

Ruhları şad olsun mekanları cennet olsun..

ÖĞRENCİLİK HAYATIM BOYUNCA KARİKATÜR DERGİLERİ VAZGEÇİLMEZİMDİ.. AMA NE ZAMAN Kİ İŞ HAYATINA VE YAŞAM MÜCADELESİNE GİRMEYE BAŞLADIM BU EĞLENCEMDEN UZAKLAŞTIM...
BAYKE ABİ BÖYLESİNE MÜCADELECİ BİR KARİKATÜRSTİ BİZE HATIRLATTIĞIN İÇİN TEŞEKKÜRLER...
KENDİSİNEDE ALLAHTAN RAHMET DİLİYORUM...

Sarkis Paçacı ve Oğuz Aral
ve Muhsin bey tipi.
Gırgır"dan sonra şöyle içimden gelerek kahkaha attığım bir dergi görmedim

Üst Alt