Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yarı otomatik vitesli araca özel donanım takılır mı?

SanalHayat

Üye
Konular
89
Reaksiyonlar
10
evet arkadaşlar yarı otomatik vites tertibat takılırmı normal otomaik vtes gibi.örneğin yarı otomatk vites fiat firoino ya tertibat taılırmı

Slm evet takilir ben bu sekilde kullaniyorum otomatik olarak kabul ediliyor yari otomatik araçlar.

Raporunda özel tertibatli otomatik vites yazmasi gerekir.

Özel tertibat ibaresi yazması yeterli.Ben o şekilde otomatik vites aldım ve tertibat taktım.Hiç bir sorun çıkmadı.

yarı otomatik fırorino aparat takıcam

merhaba arkadaşlar yeğnimin 2009 model yarı otomatik fiat fırorino arabası var benim H ehliyetim var alt beden kulanamıyorum hem ben hem yeğnim kulanıcak sonuçta 2.el araba. yarı otomatik fırorino ya aparat takan varmı ben soldan direksiyon altı takmak istiyorum varsa bilgisiolan arkadaşlar cevep verirseler teşekkürler.

imQ

Neden takılmasın? Çekincelerini daha açık yazarsan belki daha doğru yanıtlar gelebilir...

Tabi ki de tertibat taktırabilirsiniz. Evet arkadaşlar Ben sağ ayaktan engelliyim, benim 2013 model Fiat fiorino panorama yarı otomatik aracım var, ve bunu ben sıfır aldım, sağ elden tertibat taktırıp öyle kullanmaktayım, yani sizin anlayacağınız yarı otomatik araca tertibat taktırmada her hangi bir sorun yok. NOT: Raporumda sadece şu yazılıydı "Tertibatlı Araç Kullanabilir"

Son düzenleme:
araba yokuş kalkış desteği yok geri kayar firen gaz iyi ayarlanması lazım ayakla elle nasıl yapıcam bilmiyorum bide araba benim adıma değil tırafikte sorun yaşarımıyım

Yokuş kalkış desteği olmasın sorun değil, gaz fren ise ayarlanması çok kolay, çünkü pratik bir sistem, o nedenle sıkıntı yaşamasın. Tertibatı illeri itiyorsun fren, geriye doğru çekiyorsun gaz veriyorsun araca.

Çapa63;
teşekkürler verdiğin bilgiler için ehliyetimin üstünde.( H )Özel tertibatlı otomobil yazıyor...senin aracını başka sağlıklı biri kulanabiliyormu

Üst Alt