Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yardımcı Hizmetli olarak çalışanlar tekrar sınava girip yükselebilir mi?

madeinmna

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhabalar. Ben yardımcı hizmetli olarak çalışıyorum güya memuruz ama hademelik yapıyoruz çalıştığımız kurumda 2016 ekpss ye kaydımı tekrar yaptım.
Tekrar sınava girip tercih vermeye düşünüyorum acaba yükselmek mümkün mü yani öğrenim durumum daha üniversite okuyorum lise mezunu olarak gireceğim yani sizce tercih versem güzel yüksek bir kadroya ve gelse geçişim mümkün mü ve nasıl olacak mümkünse.
Bilgisi olan var mı?

Ben bunu yapanlardanim kardesim en temizini yapmissin.
Onlisans bitiricek durumdaysaniz yada lisans bitiricek durumdaysaniz bence lise ustu girmek daha sansli ama mezun olacak durumda degilseniz. Baska sans yok.

Çok teşekkür ederim valla üniversiteyi 1 yıl sonra bu vakitlerde anca bititririm. demek ki mümkün teşekkür ederim tekrar :))

Ikinci atamaya yetisirsin ben olsam uni biticek durumdaysan liseden girmem lise hep hizmetli kadrosu.

E nasil olacak o zaman yani daha bitmediki bazi neddenlerden dolayı da 1.donemi uzattim zaten kaldi 1 yil yani 2 donem nasil bir yol izlenir?

Bu arada olmuyormuş an itibariyle milli egitimden donuyorum bana dediler suan yardimci hizmetli olarak calisiyorsun en az 6 ay once istifa etmis olman gerek tercih verip gelebilir ama gecis olmuyormus cunku
Diyelim tercih verdin ve tercih in geldi islem yapilir ama 6 ay once isten ayrilmis olman gerek boylelikle ben kaydimi yapmayacam bosuna bana boyle dediler malesef

Nerde yazıyormuş bu kural.. tercih başvurusu yaparken, "bir kamu kurumunda memur olarak çalışıyorum"diye bir seçenek işaretledik. Olmuyor olsaydı sen çalışıyorsun senin başvurunu kabul etmiyorum derdi ösym.. ilk defa senden duyuyorum böyle bir şeyi nezir kardeş..

Valla milli eğitimdeki arkadaş öyle dedi kardeşim. 6 ay calismaman gerekiyormus ben bu sozunle gene kararsiz kaldim :) :) gireyim mi yahu

Tabi ki gir.. sallamış onu söyleyen.. vereceğin 30 lira para. Adamın dediği doğru bile olsa kaybedeceğin şey 30 lira olur.. Dediğim gibi ben ilk defa senden duydum böyle bir şeyi..

Bi ust kadroyu tercih edeceksen 6 ay diye bisey yok

merhaba, ne iş yapıyorsunuz hangi kurumda çalışıyorsunuz?
açıklayıcı olarak yazar mısınız?
Hademe olarak yazmışsınız ama, diyelim okulda çalışıyorsunuz okulun temizlik işini yapan taşeron kadro hademeler yok mu?

Okulda adam arttikca isiniz azalir lakin hizmetli esittir hademedir. Engeliniz temizlik yapmaya uygunsa temizlik yaptirirlar.

Ben hizmetli olarak atandım.Kamu Kurulusunda işçi olarak calısıyorum seceneginimi sececegim ?

Üst Alt