Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yapay zeka soru-cevaplarını lütfen foruma aktarmayın

OturanBoğa

Yönetici
Konular
681
Reaksiyonlar
1,757
Google, yapay zeka vb. ara-bul-yapıştır mantığı ile lütfen buraya cevap yazmayın.

Burada amacımız kendi bilgi ve deneyimlerimizi paylaşmak. Kopyala-yapıştırı heralde herkes yapabilir...

Şimdilik sadece birkaç arkadaşımız -şüphesiz iyi niyetle- yazdı bu tür mesajlar ama anlaşılan hayata giren bu yeni teknolojiler zaten çöp olan internet sitelerini iyice çöplüğe dönüştürecek. Ve ben buranın öyle bir yer olmasını istemiyorum.
O tür teknolojileri dilediğiniz gibi kullanın, bilgilenin, ve eğer doğruluğuna güveniyorsanız son kertede öğrendiklerinizi kendi kelimelerinizle buraya yazın.

Abi, o zaman ben hiç kimseye yardımcı olmayayım daha iyi. Zaten ben burada konu açınca aradan belirli bir süre geçtiği anda cevap alamayınca kadim dostum ChatGPT bana yeterince yardımcı oluyor.

Sonuç ; her yöntemde kişiden kişiye değişiklik gösterebilir o yuzden yapay zeka zaten çoğu kişinin mağduriyetine yol acma olasılığı çok yüksek ve kaçınılmaz en iyisi insanların tecrübe ve yöntemleridir bu tip forum platformlarını bir nimet olarak görüyorum

Son düzenleme:
Üst Alt