Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yakının yanında sigortalı olup emekli olanların emeklilikleri iptal mi ediliyor?

haberlerde söylüyor.yakınını yanında sigortalı olan veya emekli olan kim varsa sigortalıysa sigortası emekliyse emeklilikleri iptal olacak

Cumhuriyet yazdı ise doğrudur.
Ama kendi aile şirketlerinde çalışanlar ne olacak?
Hükümet uzaktan çalışmayı mümkün kıldı, onlar ne olacak

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Süleyman Bahagelmez

Burada kastedilen, çalışmadığı halde çalışıyor görünerek prim yatırmak. Aslında bu konuda yeni bir düzenleme yok. Zaten gerçek çalışma olmadan prim yatırılması yasal değil. Ama bu çok çok istisna hallerde denetlenir. Şimdi haberlere konu olan şey nedir, denetlemeleri mi arttıracaklar, bilemiyorum.

bülent abi benim en son çalıştığım işyerinden aldığım vergi indirimimi bile iptal edecekler neredeyse kimse yanlış anlamasın şerefsiz işverenlerin yüzünden bizler problem yaşıyoruz

Devlet bunun takibini yapamaz nereden bilecek denetleme yapacak yeterli memurumu var .
TR de bir sürü kurumsal firma var devlete ceza ödememek için engelliye asgari ücret verip sen işe gelme diyor ben maaşını yatırır seni burada çalışır gösteririm diyor. Engellide çaresiz kabul ediyor ve her ay asgari ücretini alıyor .
Benim bu şekilde maaş alan engelli tanıdıklarım var asla bu firmaları şikayet etmem ve gerçekten işe gidecek durumda olmayan engelli kişiler bunlar

sen öyle san kardeş emeklilik başvurumu yapmamla en son çalıştığım işyerini denetlemeye aldılar benim emeklilik işlemlerimde bu denetlemenin sonucunda çıkacak rapora göre değerlendirilecek yandık yani artk kaç sene olur belli değil eninde sonunda bir hukuksuzluk var ise çıkıyor

Üst Alt