Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vodafone engellilere yönelik 186 TL'lik kampanya düzenlemiş

daha bugün vodafone geçirdim annemim telefonunu. hat benim üstüme hiç engelli indirimi aklıma gelmemişti çok iyi bence

@xertanx, Telekom da kendini pok sanıyor fiyatları uçurmuşlar, köye gidince çekmeyen hatta tonla para istiyorlar. eskiden 3 büyük markanın en uygunu telekomdu şuan vodafone ve turksel daha uygun telekomdan

Aynen oyle hocam bir ara telefonlara geç mesajıydı yoktu Türk telekom'da

Numara taşıma vodafoneda en son 20 gb internet 1000 dakika 132 lira kampanyası vardı.

@sbrbrgc, Bu sadece ev interneti için var. Faturalı ya da faturasız hatlar için Vodafone'un %25 indirimi yok. Onun yerine Vodefone'un engellilere özel paketleri oluyor. Ama maalesef genelde bindirimli fiyatları oluyor. Normal paketlerden de pahalı oluyorlar. Yalnızca Türk Telekom ve Turkcell'de faturalı ve faturasız hatlar için %25 indirim oluyor.

Vodafone'da 20 GB internet / 1000 dak. her yönde arama / 250 Sms --- Bu tarifeyi uzun süre kullandım.

Ama her ay 4-5 GB kullanınım oluyordu 15 GB boşa gidiyordu. Bunun üzerine Türk telekoma geçmeye karar verdim.

Şimdi TT'de aylık 10 GB internet / 1000 dak. / 250 sms tarifesi kullanıyorum - Türk telekomun interneti daha hızlı .

@Descartes,

Hocam telekom müşterisiyken tarife yenileyince 12 gb+750dk+250sms 535 tl. insan elindeki müşteriye bu kadar kazık atar mı ya ayıptır :)
şimdi annemin telefonunu vodafone yaptım 20gb+1000 dk + kaç sms bilmiyorum 220 tl +20 tl telsiz ücreti.
azcık yavaş olsun sorun değil. zaten ülkecek sabretmeye alıştık varsın video 3 sn geç başlasın :)

@berke26,
engellilere özel paketler kalktı artık sadece fatura üzerinden %25 indirim oluyor eğer hat faturasızsa paketteki tüm gb dk sms vs %25 ek olarak kullanılabiliyor.

Sosyal Destek Çözümlerimiz | Vodafone

Eşim kızım oğlum ve annem dahil olmak üzere benim üstüme olan tüm faturalarda %25 engelli indirimi alıyorum.(hepsinin operatörleri farklı turk telekom 2 adet kabul ediyor)

Bunun dışında türknet kablo net gibi firmalarda da %25 indirim mevcut hakkınızı kullanmanızı öneririm.

Vodafone tarife üzerinden yüzde 25 uygulamıyor düşük paketli kendi belirlediği bir paketi var ordan yüzde 25 yapıyor birde eski üyelere indirimli tarife yok bindirim var

@berke26,
tahattütün bitmesine 5 gün vardı bize cayma bedeli çıkar dediler aradık telekomu yaklaşık 15 20 dk kadar sonra bağlandık hesapladı etti vs 65 tl dedi. içimden bir sövdüm 65 lira için bizi korkutuyorlar diye. kabul ettik vodafona gidip 5 dk da hattı taşıdık. yarın akşam üzeri açılacak mesaj da geldi

benimilk bahar gibi bitecek onuda vodafona taşıyacağım bundan sonra her yıl operatör değiştirecem. sadık müşteri anlayışı yok maalesef yeni gelene hoş tarife bize kazık

edit: yeni hat ücreti ödemedik

@Ben_Claudius,

:) Türk Telekom'da aylık 10 GB internet / 1000 dak / 250 sms için aylık 240 lira ödüyorum. Bütçemi pek zorlamıyor

Telekom EGM tarifesi 40 GB 1500dk yüzde 25 engelli indirimi 259 TL veriyorum

Belirli illere cok uyguna tarife yapıyorlar. Örneğin izmir için 60 gb 1000dk 250 mesaj 358 tl daha üstüne engelli indirimi var. Ama ıspartada 500 küsür lira aynı tarife. Geçen sene izmirdeyken t.cell e geçtim. 60 gb 315 ödüyordum. Şimdi yenileme yaparsam 415 istiyor

Vodafone'dan Turkcell'e geçecektim. Benden yeni hat ücreti olarak 1000 TL istediler. Hat ücreti ile beraber yine aynı hesaba geldiği için ve prosedürü halletmeye çalışana kadar geçmek istediğin tarife zamlandığı için geçemedim maalesef.

Arkadaşlar 6 aydır Vodafone kullanıyordum engelli indirimi almamıştım çünkü tarifede zaten indirim var üstüne engelli indirimi tanımlayamayız demişlerdi. Şimdi sosyal destek sayfasından bakıyorum faturalı tarifelerde uygulanan normal indirimin üstüne engelli indirimi yapılabiliyor diye yazıyor anladığım kadarıyla.
Bu akşam Vodafone'da 50 GB lığa geçtim 490 TL ye. Müşteri temsilcisi şubeye giderek engelli raporunu verirsem indirim alabilirsin dedi. Tam emin olamadım engelli indirimi yaparlar mı acaba?

2019'dan beri TTNET evde interneti kullanıyorum şu an indirimli 386 lira ödüyorum Ekim'de sözleşmem bitecek yenilersem 500'lerde yada yukarısı olacak fiyat, Vodafone'a geçmeyi düşünüyorum hızı nasıl fiyatları uygun mu? Eğer değilse kapattırıp faturaliya geçicem..

Şimdi var olan vodafone uyumlu paketimi red li 2000dk vodofone lilerle sınırsız sabit hatlar sınırsız 22gby 310 tl karşılığında engelli tarifesi yaptım daha evvelden kampanyalara engelli indirimi yapmıyorlardı nasıl olduysa yapmışlar
Evvelden ilk vodofone li olduğumda refakatçi mede indirim uygulanıyordu bu sefer uygulanmadı

@bilgeadam,
Hocam bende engelli indirimi aldım ama Vodafone yanımda da henüz gözükmüyor. Ayrıca indirim tanımlandıktan sonraki ilk değil 2. Faturada indirim başlar diyor gelen SMS te sendede böylemi ?

@ATA 1881,
1 hafta sonra tanımlanıyormuş ilk fatura gelmenize bakın şu an sistemde gözükmez

Raporu sisteme sokulduktan 1 hafta sonra devreye girecekmiş şu an sistemde gözükmüyor

Üst Alt