Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Verilen rapora itiraz etmek için bir süre şartı var mı?

fırtına0658

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Merhaba,

Arkadaşım bugün hepete girdi kardiyoloji %20,plastik cerrahi %15,kbb %8 verdi buda % 37'ye tekabul ediyor.İtiraz etmek istiyor bunun için bir süreç var mı 6 ay beklemelimi yada direk il sağlık müdürlüğüne itiraz dilekçesimi doldurmalı

İl sağlık müdürlüğüne başvurup başka bir hastaneye sevk alacak.
O hastane farklı bir oran verirse,bu sefer hakem hastaneye sevk edecek.
Hakem hastanenin raporu kesindir.

peki itiraz etmedi 1 yıl sonra tekrar aynı hataneye başvuru yaptı bu sefer %40 geçti hangi rapor geçerli sayılır

Merhabalar heyet raporum:

Dahiliye pol: %10
kardiyoloji: Hipertansiyon için klas 2: %20 -aort protez kapak klas 2: % 30
aort protez kapak .hafif sol ventrikül hipertrofisi ef%50
sonuç: Rapor oranı %37 gelir idareside %37 le onayladı.
Sizce bu oranlara bu derecede yanlışlık yokmu bilgi verirseniz çok memnun olurum.

http://i.hizliresim.com/m6L6V4.png

fırtına0658
Yeni rapor geçerli olur...

pocezc
Verdiğiniz oranlarla %37 olması mümkün değil.
Raporunuz varsa bi eklermisiniz buraya.

burada doktorlar rapor vermemek için elinen geleni yapıyor iç varis var ameliyatı mümkün değil ancak pıhtı atarsa o zaman rapora girer yoksa evet hastasınız ama engelli statüsüne girmez dediler göğüs hasalıkları ağır geçen alerjik astım ve nefes darlığına hafif seviyede diye yazmış kalp sağlam dedi ama kalp sorunlarım var tahlillerde bişey çıkmıyormuş kbb sağlam dedi göz doktoru görüyormusun bir sıkıntı var mı dedi bende yok dedim teste aldı sol gözde sorun çıktı ama genede sağlam dedi gönderdi diğerleri bişeyler karaladılar ama benim şu halimi kimse takmadı gibi geldi raporu vermemek için mücadele veriyorlar bence sanki ben keyfime gidiyorum ayaklarım şiş el parmaklarım şiş varis bel fıtığı göbek fıtığı var şimdi ise diyafram kası problemi çıktı ama bu kas rapra tabi değilmiş ölünce rapor verebiliyorlar mı acaba? Rapora itiraz etsem maddi durumum yok artık ki peşinde koşturabileyim hastalıktan kıvranıyoruz ama doktorlar inanmamak için nasıl çaba veriyorlar.İtiraz etsem sizce ne kadar sürede tekrar sonuç alırım.

verilen oranlar %30 ve %10 ortalaması 37 yapıyor hesaplamada bir yanlışlık yok

Kardiyolojide verilen hipertansiyon klas 2 %20 dereceye etkisi yok herhalde.

o kısmına bilmiyorum yanıltmak istemem ama verilen oranların toplamı doğru kötü olmuş sınırda kalması geçmiş olsun

yorumlarınız için çok teşekkür ederim.iyi akşamlar.

İtiraz etsem bir sonuç alabilir miyim acaba

Üst Alt