Arkadaşlar aracımın 5 yılı 15.12.2009 da doluyor. Bebek beklediğimiz için büyük ve hız sabitlemeli bir araç düşünüyorum ama Fiestamıda çok seviyorum yakıtı bakımı yol tutuşu çok güzel. Birbirimizede alıştık aracımı satmadan 2. araç alayım diyorum. Hem yedek olur, hem çok kilometre yapıp yıpranmaz değeri düşmez, uzun yola ve bebişle gezintilere onunla giderim.
1. Muafiyetli aracımı satmadan yeni sıfır muafiyetli araç alabilir miyim ? Aracımı başkasına satıp sonra üzerime geri mi almalıyım? Geri alırsam bu aracımda mtv den muaf olur mu?
2. Aracımı satmadan engelli bir arkadaşımızın muafiyetli aracını satın alabilir miyim ?
3. Bu muafiyetli aracım dursa ikinci el muafiyetsiz araç alsam o aracı mtv'lerinden muaf olur muyum?
Bilgisi olan arkadaşlarımızın yardımlarını bekliyorum. Teşekkür ederim.
1. Muafiyetli aracımı satmadan yeni sıfır muafiyetli araç alabilir miyim ? Aracımı başkasına satıp sonra üzerime geri mi almalıyım? Geri alırsam bu aracımda mtv den muaf olur mu?
2. Aracımı satmadan engelli bir arkadaşımızın muafiyetli aracını satın alabilir miyim ?
3. Bu muafiyetli aracım dursa ikinci el muafiyetsiz araç alsam o aracı mtv'lerinden muaf olur muyum?
Bilgisi olan arkadaşlarımızın yardımlarını bekliyorum. Teşekkür ederim.