Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimine başvurdum. Rapor oranı düşürülür mü? Düşürülürse raporum geçersiz mi

nofear87

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar engellilik vergi indirimi için evraklarım ankaraya yollandı raporumun oranı yuzde 66. ve raporumda vergi muafiyeti uygundur ve surekli yazıyor.
benim bu engel oranım dusurulmez değil mi yine yuzde 66 oranında degerlendirilir. sayet vergi indirimi için ornegin yuzde 30 a dusurulse benim yuzde 66 lık raporum gecersiz sayılmaz degil mi
cevaplarsanız sevinirim.

nofear87

Size verilen oranlar cetvele uygunsa,tahlil veya tetkiklerinizde herhangi bir esksiklik yoksa oranınız düşmez.
Allah korusun oran düştü diyelim,o zaman sadece vergi indirimi alamazsınız.
Raporunuzla diğer engelli haklarından faydalanmaya devam edersiniz.

cok tsk ederim efendim Allah razı olsun. Bu soru kafamı kurcalıyordu cevabınız rahatlattı. Cetvele uygun oranım hesaplattım yuzde 60 kronik bobrek rahatsızlıgı yuzde 14 te kronik osteomyelit cetvele gore yuzde 65.6 ya tekabul ediyor. oran dusurulurse Allah korusun yuzde 35 e felan benim elimdeki yuzde 66 gecerli yine degil mi yani raporumu yine yuzde 66 olarak kullanabilirim

nofear87

Maliye rapor oranını düşürürse, elinizdeki raporu başka haklar için kullanmaya devam edebilirsiniz. Maliye'nin vereceği karar vergi indirimi bağlamında analmlıdır. Başka haklar için hiç bir şey ifade etmez.

Üst Alt