Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi ile emekli olmuştum. Kontrol muayenesinde mağduriyet yaşar mıyım?

süreli rapor (balthzar hesaplama bazlı) ile emekli olduktan sonra sgk sevki ile hastaneye gidince bize verilen rapor şimdiye kadar başka kurumlarda da kullandığımız engelli raporu gibi mi olacak yoksa format farklı olduğu için emeklilik dışında da kullanmak için ayrı rapor mu alacağız ?

Emekli olma aşamasında rapor süresiz olsada bazı engellilerde süreli emekli edildiğini burdaki bazı paylaşımlardan gòzlemledim süresiz emekli olup sonrasında süreliye çevrilmesi mevzuat ve hukuk penceresinde olmaz gibi @deasn12,

@Konyaereğli

Evet vergi indiriminden kalp krizi ef 40

@deasn12,

Raporu sûresiz çikardim kalp hastaliği oran 55 SGK geri çevirip kendine bağli bir hastaneye sevk eti oran değismedi sadece sûresi birsene oldu,benim hastalığım iğleşmez oran değişmez

Rapor sûresi eylûlde bitiyor,nasıl bir sûrec izlicez acaba eskiye göremi yeniye göremi

Moderatör tarafında düzenlendi:
Benim bildiğim vergi indiriminin ve raporun süresiz olması gerektiğidir. Yani raporunuz süresiz fakat vergi indirimininiz 2 senelik ise tekrar kontrol süresi konabiliyor.

Tabi benim bildiğim bu

Sûresiz raporu aldıktan sonra SGK raporu bir yiliğa indirdi,vergi indirimi sûresiz olur zaten,önemli olan raporun sûrekliliği,ağustosta yine heyete girecem,benim merak etiğim eski şartlara göremi raporu dûzenlicekler yoksa yeni yasayami

@Özgür0101,
Güzel insan senin raporun süresiz iken alınan vergi indirimi de süresiz ise eğer sgk engelli raporuna bakmaz vergi indirim raporunu dikkate alır...

Güzel insan rapor süreli ise vergi indirimi de süreli verilir. Rapor süresiz ise vergi indirimi de süresiz verilir. Sen hiç almış olduğun vergi indirimi belgesini eline alarak okumadın mı? Nedir ne değildir bu belge nasıldır diye merak etmedin mi?

@Özgür0101,

Beş sene sonra sizi çağırıp kontrol muayenesi yaptılar. Yoksa ilk emeklilik te bu yana sürelim emekli oldunuz. Anlamaya çalışıyorum.

Rapor kaç yılında alınması ne alakası var. Anladım.

Üst Alt