Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi başvurumda rapor oranım düşürlürse memurluk sınavına giremez miyim?

wepster5

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Syn arkadaşlar benim engelli raporum var % 54 sürekli (kulak %33 astım% 20 epilepsi% 15 toplam:% 54 sürekli) ben vergi indiriminden yararlanmak için başvuruda bulundum çalıştıgım sırada raporum ankarada raporumun yüzdesini düşürürler ise % 40 altına yani peki elimdeki devlet hastanesinden aldıgım rapor % 54 ile genede engelli memurluk sınavına girip kazanıp atanabilirmiyim saygılarımla yorumlarınızı bekliyorum.tecrübe sahibi kişilerden yorumlarını esirgemeyiniz teşşekürler şimdiden

selamlar, elinizdeki raporla sizin engelli raporunuzla yani sınava başvurursunuz,kısmetse kazanır atanırsınız..Ankara da şu ara düşen oran yok gibi 5 aydır özellikle takip ediyorum..zaten orda bakılan sadece teşhisin karşısında ki oran doğru mu ,karşılığı mı diye bakılıyor yoksa ortada hasta yok sadece rapor var..hem ankara sizin çalışma gücünüzün vergi indirimine tabi olup olmadığına bakıyor yoksa engelli olup olmadığınıza değil..bu endişeyi yaşamak yerine sınava girdikten sonra başvursaydınız keşke, zaten gidip gelmesi 3/5 ay arası sürüyor neredeyse..

arkadaşlar benim yüzde 41 raporum var ilk okul mezunuyum ne şartları var sınaavın ne yapmam lazım krıterlerim uyuyormu saygılar aydınlatırsanız sevinirim

başvurular daha başlamadı burdan takip edin, ilköğretim mezunları kura ile atanma şansına sahipler..

murtizo ssen zaten sınava giremezsin sen kura ile memur atamasına kayıt yaptırabilirsin sınav icin en az lise mezunu olman lazım

Üst Alt