Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimden emekli olanlar EKPSS ile memur olabilir mi?

ayten35

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
2012 de vergi indiriminden yararlanarak emekli oldum.3 kere kontrol muayenesine gittim.sırf bu işkenceden kurtulmak için ömms ye girdim. 70,50 aldım.vergi indiriminden yararlanarak emekli olmak,devlet memururluğuna atanmamda sorun yaratır mı? Kanuni olarak hiçbir sorunla karşılaşmadan memur olabilecekmiyim.benim durumumda olan var mı?bu konuyla ilgili hangi kurum bilgi verebilir?

eğer özelden emekli iseniz, memur olarak çalışabilirsiniz.memur emeklisi iseniz,tekrar memur olamazsınız.atamanız yapılmaz.

teşekkürler turkuaz.özel sektörden emekli oldum.maaşım kesilecek,memur kadrosuna gececeğim inşlh.raporumda ömür boyu ibaresi var.tekrar rapor alınıyor mu?

Memur olduktan sonra emeklilik için ayrı bir prosedüre tabi olunur... Ve emeklilik zamanı gelince yeniden rapor alıp kuruma beyan etmeniz gerekir.

bülent bey,vergi indiriminden yararlanmak için aldığım ömür boyu raporum geçerli mi? yeni rapor alınacak mı? memur olarak atamam yapılırsa izleyeceğim prosedürleri bilmiyorum.ilk defa bu sınava girdim.bindik bir alamate,gidiyoruz kıyamete :)
işin şakası bir yana gerçekten çok şaşkınım.bilgisi olan aydınlatırsa sevinirim.tşkler

Evet, eldeki raporlar da vergi indirim hakkı da emeklilik zamanı geldiğinde bir işe yaramayacak. Yeni rapor almak zurumunda kalacak herkes.

bülent bey tekrar merhaba.bu sene girdiğim kontrol muayenesinde %72 den %50 ye düşürüldü.ankara dan da onaylanmış,çok şükür.artık hastaneye gitmeyeceğim.ekpss için tercih yapacağım fakat özür oranım değişti.sorun olur mu?bunu nereye bildirmem lazım.tercih yapmadan bildirim yapmak zorunda mıyım?

ayten35

Bir bildirime gerek yok. Elinizdeki eski raporu da yeni raporu da kullanabilirsiniz atama aşamasında

turkuaz06 merhaba yazınızı okudum özelden emekli olanlar atanırlarsa başvuruları kabul olur çalışır diyorsunuz yasal dayanağınız nedir belge varmı ben özelden emekli oldum milli eğitim müdürlüğüne atamam 2016 yılında oldu başvurum kabul olmadı ombudsmanlığa başvurdum mahkeme sürecim durdu zamanım var belge varsa 0542 234 72 20 görüşelim

Emekliyim. Engelli memur nasıl olurum?

Merhaba

40 yaşındayım.2016 yılında %43 rapor aldım ve 2017 şubat ayında emekli oldum. Son düzenlenen normal kpss de yüksek bir puanım var.

Emekli maaşım 850 tl. Bu maaşla geçinmek mümkün olmadığında çalışmak zorundayım. Raporumla memuriyet başvurusu yapmak istesem basıl bir yol izlemeliyim. Yaşım ve
zaten emeklilik hakkı kazanmış olmamdan dolayı böyle bir imkan söz konusu olmayabilir mi

teşekkür ederim kolay gelsin

Üst Alt