Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirim belgesini beklerken işten çıkarılınca emeklilik riske girer mi?

İlkay Uyan

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Ben %46 rapor aldım, ama Ankara maliyeden evrak gelmeden işten çıkarıldım. 5915 günle ve 20 yıllık sigortalıyım. İşten çıkarılmam emekli olmama engel olur mu? Bilgilendirirseniz sevinirim.
Şimdiden teşekkürler.

Hayır hiçbir sorun olmaz ancak vergi indirimi cevabınız yine işyerinize gelir bunun takibini yapmalısınız.

Teşekkür ederim. Evrak gönderilmiş işyerine 15 gün olmuş ama işyerim gelmediğini söylüyor. Biraz tatsız ayrılmıştım. Evrağı vermemezlik yaparlarsa bu evrağı başka biryerden temin edemezmiyim?

Başvurduğunuz vergi dairesine başvurun. Hatta hala gelmemişse elden almaya çalışın durumu izah edip. Alan arkadaşımız vardı burada:

Polat kardeş istersen maliye sor kendinde verirsin işyerine zaman kaybi olmaz ben kendim verdim isyerime

Pazartesi gidip elden isteyecem evrakları cvb yazarım
Verirlermi bilmiyorum Eviss te cuma günü görünmüş işyerinize gönderildi diye cuma günü postaya verdiler mi acaba

Tamam teşekkürler. Pazartesi tekrar izmir vergi dairesi başkanlığına giderim. Yardımlarınız için tekrar teşekkürler.

Pazartesi ikinizden de haber bekliyoruz o zaman, işiniz rast gelsin. :)

Normalde cuma günü postaya verseler1 günde gelmesi lazım ikimizde istanbul avrupa yakasındayız.Hadi hafta sonu araya girdi diyelim pazarteside gelmedi diyelim ama burada 10-15 günde geliyo diyenler var .

Evrakları elden aldım sabah vergi dairesinden

Sorun çıkmamasına sevindim, teşekkürler bilgi verdiğin için :)

Ben teşekkür ederim sizin sayenizde işlemleri daha kısa sürede tamamladım
Vergi dairesinde Yardımcı bile oldular hatta
Şimdi resim ekleyemiyorum akşama resim eklerim

Bende bugün vergi dairesi başkanlığından aldım yazımı. Yarın SGK ya gidip başvurucam. Sizin sayenizde oldu, teşekkürler KKELEBEKK. :eek:

Est. rica ederim. İkinizden de güzel haberi aldık çok sevindim. :) Kolay gelsin, inş bundan sonrada zorluk çıkarmazlar bir an evvel emekliliğinize kavuşursunuz. :)

Üst Alt