Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indiirmi ile emekliliğe başvurdum. Vergi indirim hakkım olduğunu teyit..?

Muzo

Üye
Konular
35
Reaksiyonlar
1
selamlar, 2002 vergi indirim hakkımı aldım. süremi doldurdum vergi indirmi istanbul defterdarlıktan almiştim. ben gaziantepe nakil oldum. emeklilik için sigortaya mürcaat ettim. sigorta gaziantep deftarlıka ayzı yazdı defterdarlık vergi indirimi kayıtı yok dedi.. bende tekrar istiraz ettim elimde belge var dedim,
vergi indirim hakkı aldigim ve iş yerinden vergi indirimi aliyorum dedim. belgeye baktılar istanbul deftarlıgı bu kez istanbula yazı yazdılar. sizce aradan geçen 13 yılda evrak kayıp olabilir mi? kayıdı yok derler ne yapmam gerek elimde var

Hiç bir sorun olmayacaktır. Merak etmeyin... Evet, teorik olarak bu risk var ama, ona bakarsak, her şey için aynı risk var...

Sizin çalıştığınız yerin muhasebecisi size ulaştırmamıştır. Benim de elime geçmedi fakat vergi dairesinden fotokopisini aldım. Emekli oldum şükür lazım da olmadı, sgk zaten vergi dairesinden yazı istiyor vergi ind. olup olmadığınızın.

Siz nereye giderseniz gidin, vergi indirimi kaydı, siz başvurarak başka bir yere taşıtmadığınız sürece bu hakkı aldığınız defterdarlık/vergi dairesinde kalır.
Vergi indirimini İstanbul'dan almışsanız oradan olumlu sonuç gelir merak etmeyin.
Bu teyidi milyonlarca evrak içinden evrağınızı bularak vereceklerini sanmam, bilgisayar ortamında kayıtlıdır o yüzden evrak kaybolmasından endişe etmeyin.
Ben 1989 da aldığım vergi indirimi ile 19 yıl sonra 2008 yılında emekli oldum.

Vergi indiri mi ile emekli oldum!

Selam arkadaşlar;
çok şükür kazasız belasız zorda olsa vergi indirimine istinaden emekli oldum...
20 yıl 7000 pirim ile emekli oldum...

Üst Alt