Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vekilimiz Aylin Hanım'a engelli hakları çabası için destek: 2 Şubat 2026

bireda

Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
62
02/02/2026 Tarihinde Türkan Saylan Kültür Merkezinde saat 13 .00 te engelli haklarına ilişkin basın mensuplarının da katıldığı bir toplantı yapılacaktır. Katılıp destek olmak isteyenlerin bilgisine

Sürücü Sağlık Raporuna destek verecekse desteklerim.
Engelli Sürücülerin Sürücü Sağlık raporu ile ilgili değerlendirme mevzuatının değitirilmesi ve güncellenmesi gerekir.

Valla öncelikle emeklilik hakkımızı versin hükümet acayip yokuş yapıyolar kastırıyolar emekli yapmamak için bakarsa kağıt üstünde herşey normal ama hiç alakası yok

@emdo,

Evet gerçekten öyle, sırf emekli kişi sayısını azaltmak için engellilerin emekliliğine göz diktiler. Zaman içerisinde tüm engelliler kontrole çağrılıp iş gücü kaybına bakılıp yeniden emeklilik durum değerlendirmesi yapıp güncel kanun üzerinden (iş gücü kaybına dayalı) değerlendirmeye tabii tutacaklar. Asıl planları bu. Yazıklar olsun bunları destekleyene ve yardakçılarına. Asla hakkımı helal etmiyorum asla

Hayır zamanında sağlam adamlar rapor almış yalandan emekli olmuş gerçekten hakedenlerde kovalayıp duruyo bide kanun çıkardılar hepten zorlaştı düşünnün benim 6500 günüm var ama emekli olamıyorum oranım %52 ms hastasıyım @sucre_

@emdo,

Ah be kardeş allah yardımcın olsun ne diyim. Bunlarda vicdan yok insaf yok ahlak yok. Dinden bahsederler ama neyse konuşmayım daha fazla.

@emdo,

Sağlam adamlar rapor almış diye bir şey yok.
En basit Pskiyatrik hasta olanlar, ameliyat olanlar, aklınıza gelecek her rahatsızlıkl için oran alıyorlar durum böyle olunca çoğu emekli olabiliyor.
Sağlam adamlara rapor verildi olayı tamamen yalan öyle bir şey yok.

Beni sadece sürücü ehliyeti ilgilen diriyor ona çözüm olmayacaksa gerisi beni hiç ilgilendirmiyor :)

Üst Alt