Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vasi tayini (vesayet) raporlarından ücret elınır mı?

dereli_47

Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
2
Merhaba, vesayet raporlarında bazı hastaneler ücret talep ederken bazı hastanelerde alınmadığını gördüm.
Engellilere alacakları engelli raporları için ücret talep edilmez fakat engellilerin engelli raporu dışındaki silah ruhsatı vb. engellilik dışındaki raporlarından ücret alınmaktadır.
Peki vesayet raporu hangi kategoriye giriyor? Bilgili arkadaşlar cevaplarda sevinirim.

Son düzenleme:
özürlü kimlik kartı çıkart.hastane ücretsiz doktor muane ile vasi raporu çıkarıyor.
bende kimlk kartı yoktu doktr 1 kontrle 80 tl aldısonrahemen özürlü kimlk kartı aldım,,4 doktor daha ücretsz kontrol etti.

erdal71 anladığım kadarı ile sizin engelli kartınız olduğu için vesayet raporunu ücretsiz yapmışlar.
Fakat bazı hastaneler engellilere dahi vasi raporu için ücret talep etmektedir. Hangisi doğru veya hangisi yanlış yapıyor? Yönetmelik bu konuda ne diyor?

ve ayrıca vasilik nedir bilmem.
bana bir bayan vasi oldu 6 alık mahkeme sonucutabi mahkeme vvasi raporumu istedi aldık.
vasim bende 1 ay durdu terketti 7 ay önce,yanlız aldım.
muhtardan öğrendim hala vasilik o bayanın üstünde,nasıl çözülür bilmem.
allah gidenin cezasını versin.

Üst Alt