Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Var olan aracımı engelli statüsünde tescil ettirmek..?

muştak kaya

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
OturanBoğa
Bülent bey sizi rahatsız ediyoruz sürekli kusura bakmayın ama soracak kimse yok prosedürü de kimse bilmiyor.
Ehiliyeti değiştirmek için başvurum bitti trafik şubeye de başvurdum şimdi yeni ehliyeti bekliyorum.
Raporda brlirtilen kodlar
10.02
35.04
40.11
47
78
102
Zaten mevcut otomatik aracım var ama engelli statüsünde değil.ben bu aracımı engelli statüsüne uyarlayıp kaydettirmek istiyorum süreç nasıldır.
Bu arada aracım 2000cc bu sorun olurmu

Bide yakın akrabalarımın kullanması için prosedür nasıldır

Merhaba, öncelikle ehliyetteki kodlara göre araca proje çizilip aparat takılacak daha sonra TÜV tespit muayenesine girecek ve oradan alınan kağıt ile araç ruhsatı değiştirilecek aracın kaç motor olduğu ikinci elde önemli değildir en son olarak ruhsat proje ve engelli raporunuz ile beraber vergi dairesine başvurularak MTV den muafiyet alınacak benim bilgim bu kadar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Konya da bu işi aparat ve proje çizecek bildiğiniz bi yer varmı

Hüseyim bayrak var Ankara dan TRTci arkadaş yönlendirdi dersen yardımcı olur +90 (532) 724 20 01

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Üst Alt