Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Var olan %40 raporumla EKPSS'ye girebilecek miyim?

akkok

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
iyi günler kalem abla ben 2014 yılında askerden uyum bozukluğu nedeni ile çürük raporu aldım ve aynı yıl içerisinde devlet hastanesinde heyete girdim %25 oranında asnksiyete bozukluğundan rapor verdiler tekrar 6 ay sonra yeniden heyete girdim ve bu sefer % 40 oranın da kronik depresyon 2 yıl geçerli rapor aldım.
şu an hala tedaviye devam etmekteyim ve tedavi olduğum doktor benim ilaç raporumdaki teşhisi anksiyete bozukluğu olarak değiştirmiştir. Raporumun süresi dolduğunda yenileteceğim zaman benim %40 rapor oranı düşermi abla yardımını bekliyorum EKPS sınavı için çok önemli cevapların için tşk ediyorum

Merhaba, altı ay sonra itiraz mı ettiniz rapora yoksa yeniden başvurun yapıp o şekilde mı aldınız raporunuzu?
Raporunbsuresiz olması esasında avantaj oluyo, umarım katılma hakkınız vardır.

itiraz etmedim 6 ay sonra tekrar heyete girdim raporum 2 yıl süreli tekrar heyete girdiğimde bu rapor oranım düşermi şu anda tedavi olduğum doktor yeşil reçete ilaç yazıyor ama tanı f41.9 anksiyete

Malesef benim psikoloji ile ilgili hastalıklarda bilgim yok, sadece ortopedik rahatsızlıklarda bilgim var kendim öyle olduğum için, ama forumda baya başlık var, arat menüsünden o yazdiginiz kodu ya da psikolojik durumlarunjzla ilgili terimleri aratırsanız doğru bilgilere ulaşırsınız. Geçmişler olsun, kolaylıklar dilerim.

akkok

Rapor oranının düşüp düşmeyeceğini bilmek mümkün değil. Durumunuzu doktorunuz değerlendirecek. Ama belirleyici olan sakatlık oranı cetveli'dir. Onu inceleyin isterseniz

İLAÇ RAPORUNDAKİ TEŞHİS ÖZÜRLÜ RAPORUNA ETKİSİ NE OLUR BEN HALEN TEDAVİ GÖRÜYORUM OturanBoğa

akkok

Doktor tedavi sürecini tespit eder o raporlar sayesinde. Olumlu etki eder tabii ki.

f41.9 anksiyete bozukluğu şuanki tanı raporda kronik depresyon yazıyor bu ilaç raporunda yazan f41.9 benim %40 olan raporumun oranını düşürürmü yoksa yine aynı şekilde rapor oranı alabilirmiyim OturanBoğa abi

Üst Alt