Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Uyum bozukluğu nedeniyle hava değişimi aldım. Askerlik durumum ne olur?

ömer101

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhabalar f43.2 hava değişimi aldım bazı sorunlarım var okul dönemindede çok sıkıntılarım oldu sürekli aglama isteği ve krize giriyorum takıntı stres heyecan yapıyorum ve komutanlar bana askerlik yapmak istiyormusun diye soru sormuşlardı bende yapmak istiyorum dedim birliğe dondugumde birdaha soracaklar ve birliğe dondugum zaman neler olacak birdaha hastaneye sevk alıcakmıyım sürekli ağlıyorum arkadaşlarımla vs uyum sağlayamıyorum gecmistete okb hastalığım var sistemde tanı var muaf olabilirmiyim ?

INZAR, HAVA DEĞİŞİMİ BİTİMİNDE KITASINA KATILMASI İKAYETLERİNİN DEVAMI HALİNDE 3 SIRALI SİCİL AMİRLERİ TARAFINDAN İMZALANMIŞ, FOTOĞRAFLI, ONAYLI, İMZALI, MÜHÜRLÜ, ASKERİ İŞLEVSELLİK DEĞERLENDİRME VE KITA KANAATI FORMU (ASKERLIK APIP YAPAMAYACAĞI HAKKINDA KANAAT BİLDİRİR), FOTOĞRAFLI, ONAYLİ, MÜHÜRLÜ SEVK YAZISI (SEVK ZACİRİNİN TAMAMI), NÜFUS CÜZDANI ASLI İLE KITASI EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ PSİKİYATRİ POLİKLİNİĞİNE MÜRACATI UYGUNDUR

SONUÇ

C17 30(OTUZ) GÜN HAVA DEĞİŞİMI.

Üst Alt