Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Üniversiteden başka bir üniversiteye tayin olmak mümkün mü?

cemkaleli

Üye
Konular
14
Reaksiyonlar
25
Arkadaşlar bülent ecevit üniversitesine atandım ankarada yaşıyorum bu üniversitelerde tayin almak gibi bir imkan yok mu

daha önce böyle bir durumla karşılaşan veya başka bir üniversiteye geçişini yapan varsa bilgilendirirse sevinirim

memuriyette bilinen bir şey var oda üniversiteye atanırsan çakılı kadrosundur. tabi bu ülkede her şey referansa bakar ama ciddi olmalı. onun haricinde çok zor

@cemkaleli,

İlk önce gitmek istediğin üni personel daire başkanlığı İle yüzyüze görüşüp açık kadrosu Vs varmı haklı gerekçen ne görüş. Çalıştığın işyeri ile durumu paylaş izin verirlerse geçiş yaparsın

Atanmadan önce çakılı kadro olduğunu bilmiyor muydunuz? Bir konuşun üni yönetimi ile bakalım ne diyecekler. Belediyeler gibi çakılı düzen diye biliyorum.

memur isen durumu/prosedürü/naklin mümkün olup olmadığını bilmem ama öğretim görevlisi isen gitmek istediğin üniversitede boş kadro varsa ve bu boş kadro için ilana çıkılmış ise (resmi gazetede yayınlanmış ise) müracaat ettiğinde şansın oluyor.

Üst Alt