Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Üniversite okumak hata mı! EKPSS'de en az kaadro bize verildi!

enes_mrl

Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Bir faydasını görelim diye Ünv okuyup diploma aliyoruz ama ilkokul mezunlarına verdikleri kadro kadar kadro veriyorlar herkese emeğinin karşılığını verin lütfen

Okumanın tek amacı iş bulmak mı? Ben 51 yaşındayım, hala okuyorum. :)

Hayır tabiki o ayrı bi konu ama insan emeğinin karşılığını almak istiyor

Çoğu ilkokul mezunuda sadece o okuldan mezun olmak için okumamıştır.
İmkan dahilinde o ilkokuldan mezun olmuş ve ilerisini okuyamamıştır...

hukuk tıp ve mühendislik dışında okumanı pek mantıklı bulmuyorum. bu devirde lise mezunları iş bulurken önlisans ve lisans mezunları işsiz. örnek : ben :)

Bu konu daha önce tartışılmıştı.yüzde olarak en fazla alınan bölüm üniversite mezunları olmuştur.en az yüzdeyle alınan ise ilkokul mezunları olmuştur

enes_mrl

bence bu şekilde düşünmemek lazım, şöyle ki; başvuru yapan kişi sayısı önemli yani ilkokul mezunu 100 kişi, üniversite mezunu ise 20 kişi başvurmuşsa ve her iki alana da 5'er kişilık kadro veriliyorsa, üniversite mezununun atanma şansı daha fazladır.

başvuran sayısıyla doğru orantılı alımlar..bu nedenle herkese kadro verilsin tabikide ilkokul mezunuda işe girsin...kendi ne gatifliğini onlara söyleme...

Üniversite mezunları daha kolay atanıyor çünkü sınava girenlerin sayısı daha az. Şu tarafından bakın Lise mezunu 40.000 kişi sınava girerken 7 bin kişi üniversite mezunu olarak sınava giriyor.

Üst Alt