Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Üniversite hastanesi raporu EKPSS için geçerli mi?

mrtzbk90

Yeni Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
Arkadaslar merhaba
Ekpss icin universite hastanesinden rapor aldim.
Bu rapor gecerlidir degil mi?
Devlet hastanesinden tekrar rapor almama gerek var mi
simdiden tesekurler

mrtzbk90

Almış olduğunuz rapor Hakem hastaneden alınmadığı için atama yapılmanız durumunda Kurumunuz sizi hastaneye sevk edebilir. Kurum insiyatifinde bir durum ve rapor oranınız %40 altında olur ise de sizin için problem olur diye düşünüyorum sonuç ne şekılde değişir bilemem tabi.

Engelli Sağlık Kurulu Raporu Düzenlemeye Yetkili Sağlık Kuruluşları Listesi icerisinde yer aliyor raporu aldigim hastane orani % 50. Hakem kurulu hastanelerinden biri degil ama kurum atama sonrasi tekrar isterse yine cikartabilirim biraz ugrasmak zorunda kalacagim sanirim. Bi sorum daha var hastaligimi zihinsel olarak gosteriyordu rapor ama ben ruhsal duygusal olarak degistirttim. Raporu tekrar cikartirken turunun ya da yuzdesinin % 40 uzeri ise onemi var mi

mrtzbk90 Sadece EKPSS için soruyorsanız % 40'ın altına düşmediği sürece bir problem olmaz.

arkadaşlar yetkili hastane,hakem hastane farklı mı . raporun illa hakem hastaneden mi alınması gerekiyor.onların bir listesi var mı.yukarıdaki liste Engelli Sağlık Kurulu Raporu Düzenlemeye Yetkili Sağlık Kuruluşları Listesi listesi anladıım kadarıyla.ben üniversite hastanesinden aldım ve bu listede var.sorun olur mu .açıklayabilirmisiniz.hakem hastane lafını ilk kez duydum.teşekkürler

hakan263

Kamu Kurum yada Kuruluşları gerekli gördügü durumlarda raporunuzla birlikte sizi Hakem Hastalerden birine sevk edebilir. Bu siz raporu Üniversite Hastanesinden aldığınız için değil diğer yetkili hastanelerden alınmış raporlar içinde geçerli.
Yani raporun Üniversite yada Devlet Hastanesinden alınmış olması Kurumun sizi Hakem Hastaneye sevk etmesine engel değil, tamamen Kurumun inceleme Komisyonunun inisiyatifinde bir olan bir durum.

Bu hastaneler;

'' ENGELLİ SAĞLIK KURULU RAPORU VERMEYE YETKİLİ HAKEM HASTANE LİSTESİ

1 Adana Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi
2 Adıyaman T.C. Sağlık Bakanlığı Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi
3 Afyonkarahisar Afyonkarahisar Devlet Hastanesi
4 Ankara Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi
5 Ankara Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi
6 Ankara Ankara T.C. Sağlık Bakanlığı Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Ankara Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi
7 Ankara Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi
8 Ankara Dr. Sami Ulus Kadın Doğum Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi
9 Antalya Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi
10 Aydın Aydın Devlet Hastanesi
11 Balıkesir Balıkesir Devlet Hastanesi
12 Bingöl Bingöl Devlet Hastanesi
13 Bolu İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi
14 Bursa Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi
15 Bursa Bursa Devlet Hastanesi
16 Çanakkale Çanakkale Devlet Hastanesi
17 Çankırı Çankırı Devlet Hastanesi
18 Denizli Denizli Devlet Hastanesi
19 Diyarbakır Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi
20 Elazığ Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesi
21 Erzurum Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi
22 Eskişehir Eskişehir Devlet Hastanesi
23 Gaziantep Dr. Ersin ARSLAN Devlet Hastanesi
24 İstanbul Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi
25 İstanbul İstanbul Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi
26 İstanbul Bakırköy Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi
27 İstanbul İstanbul Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesi
28 İstanbul Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi
29 İstanbul İstanbul Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi
30 İstanbul İstanbul Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi
31 İstanbul T.C. Sağlık Bakanlığı İstanbul Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi
32 İstanbul Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi
33 İzmir T.C. Sağlık Bakanlığı İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi
34 İzmir Dr. Behçet Uz Çocuk Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi
35 İzmir İzmir Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi
36 İzmir İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi
37 Kahramanmaraş Kahramanmaraş Necip Fazıl Şehir Hastanesi
38 Kayseri Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi
39 Konya Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi
40 Malatya Malatya Devlet Hastanesi
41 Mersin Mersin Devlet Hastanesi
42 Rize T.C. Sağlık Bakanlığı Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi
43 Sakarya T.C. Sağlık Bakanlığı Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi
44 Samsun Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi
45 Sivas Sivas Numune Hastanesi
46 Şanlıurfa Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi
47 Trabzon Trabzon Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi
48 Van Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi
49 Zonguldak Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi''

Alıntıdır.

Plumeria bi sorum daha olacak aday başvuru formunda sadece lisans bilgilerini doldursam yeterli mi yoksa lise bilgilerini de mi doldurmamız gerekiyor?

Plumeria Lisans mezunuyum lise bilgilerine gerek yok yani emin olmak için soruyorum hiç biyerde bulamadım bu bilgiyi

mrtzbk90 Lise bilgilerini nereye yazacaksınız ben de onu anlamadım?
Ne mezunuysanız diplomanızı vereceksiniz tamam farklı bir şey yapmayacaksınız

Benim 2 raporumda ege üniversitesinden verilmiş raporlar. Ne başvururken, ne sınava girerken, ne atanırken ne de göreve başlarken kimse birşey demedi.. :) :)

Üst Alt