Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Üniversite 3. sınıfta okuyan biri lisans seviyesinden EKPSS'ye girebilir mi?

best

Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
üni. 3. Sınıfta okuyan biri lisans seviyesinden ekpss ye girebilirmi ? Sonuclar iki yıl gecerli mezun olduktan sonra tercih yapabilir diye düşünüyorum

best

lise ve 2 yıllık veya 4 yıllık son sınıfta isen sınava girebilirsin. unutma mezun olamazsan tercih yapamayacaksın.

http://dokuman.osym.gov.tr/pdfdokuman/2014/EKPSS/2014EKPSSKILAVUZ28032014.pdf

[SIZE=2]EKPSS’ye ortaöğretim kurumlarından, yükseköğretim ön lisans veya lisans programlarından mezunolan veya EKPSS’nin geçerlik süresi içinde mezun olabilecek durumda olan engelli adaylarbaşvurabileceklerdir. Birden fazla öğrenim düzeyinden mezun olan adaylar mezun oldukları en üstdüzeyden EKPSS’ye başvurmak zorundadır.
[/SIZE]

*Ortaöğretimden sınava girenler memur olması için kaç soru yapması gerek acaba

SphiNX

BAKTIM ama bulamadım ben , sonucta her sonuc iki yıl gecerli, gecerliligin ikinci yılında mezun olacak bu durumda basvuru yapabilir sınav icin dogrumu

@best

aynen de senin yerinde olsam diplomayı almadan bu yola girmezdim. tercih senin yine
EKPSS’nin geçerlik süresi içinde mezun olabilecek durumda olan engelli adaylarbaşvurabileceklerdir.

Bence Gir Mesela Ben 11.Sınıfta Ortaöğretim Sınavına Girdim 3.atamalarda Atandım Ötekilerde Tercih Yapamadım Ama 2 yıl geçerli olduğu için mezun belgesini aldıkdan sonraki atamada atandım. Hem Girip Soruları Görürsün Öteki Sınava Kalırsan Yardımı Olur.

Üst Alt