Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ülseraktif kolit nedeniyle vergi indirimi ve emeklilik süreci..?

isayin44

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Öncelikle merhaba,değerli bilgilerinizi banada aktarirsaniz memnun olurum. Ülseratif kolit hastasiyim marmara eğitim araştırma hastanesine engelli raporu için başvuru yapdim. Polikinik doktoru başvuru evrağıma /50 ülseratif kolit yazdi. 15 ekimde heyete gidicem bu aşamada beni neler bekliyor. Kafam çok karışık bu yüzde oranı dusucekmi nasıl bir yol izlemeliyim.
Önce vergi indirimi icinmi rapor vericekler, sonra emeklilik içinde yapmam gerekecek. Evraga yazılan yüzde 50 oran heyette değişiyormu

.SSK calisaniyim ortalama 5500 iş günüm var 1976 dogumluyum Saygılar.

Eğer verilen oran cetvele uygunsa düşürülmez
Ankarada muhtemelen aynen onaylar
Sigorta giriş tarihiniz nedir?

1996 yi li giriş.polikinik ddoktorun evraga yazdığı yüzde 50 dusmezmi. İginize teşekkürler.

Dediğim gibi,verilen oran özürlü oran cetveline uygunsa düşürülmez.

Poliklink doktoru derken , heyete girdinizmi siz .

Hayır henüz girmedim, özürlü raporu formunu polikinik doktoru doldurdu, üstüne kullandığım ilacı ve %50 yazip verdi. Evrak içeri verildi ekimin 15 de heyete gidicem.

isayin44

Vergi indirim hakkına göre emeklilik için aşağıdaki tabloya tabi olacaksınız:

2008_oncesi.PNG

Bülent bey, sunu merak ediyorum ülseratif kolit hastalarına ( hafif ) genel olarak verilen oran nedir bilginiz varmı. Birde polikinik ( gastroloji bölümü) doktorun yazdığı % 50 nedemek oluyor heyette bi anlamı varmı. İlgilendiğiniz için çok tesekkur ederim.

Üst Alt