ücretli öğretmenlik için böyle bir rapor gerekli mi ki. gerekli ise yapılan son güncellemelerden dolayıdır. Ama ister gerekli olsun ister olmasın.
ücretli öğretmenlik yapılacak iş değil bence.
hatta ben kadroluyum 6 yıllık öğretmenim, bana verilen ücreti bu görev mukabilinde çok az buuyorum. Çünkü meslek etiği,iletişim,eğitim bilimleri, branş uygulamaları (Ders anlatma), derse hazırlık, nöbet vs bir sürü iş v ar ve bu öyle de yapmayan birinin düşünebileceği kadar kolay bir iş değil.
dostane tavsiyem ne olabilir. meslek edinmeye çalışın atanamayacaksanız veya hemen atanamayacaksanız öğretmenlik diplomanız olsa dahi, bunu yaparken de geniş zamana yaymaya çalışmak iyi fikir olabilir. Sabır gerekli. Ayrıca nitel özelliklerinize uygun ve yapabileceğiniz
herhangi bir
meşru iş bence yapılabilirdir.
kolaylıklar.
@NewDay,
bu arada kasettiğiniz rapor kadrolu öğretmenliğe atanırkenki alınan raporla aynı ise, DEVLET HASTANELERİNDEN alınabilen rapor olup durum bildirir rapor dur.
hastanenin sağlık kurulu bölümüne gidip istediğiniz rapora ne için gerekli (ne için alacaksınız kısmına)
"Türkiye'nin her yerinde öğretmenlik yapabileceğinize dair" rapor alacaksınız. Ben 1-2 gün içerisinde almıştım ama hem her hastane bu sürede vermeyebiliyor (sanırım 7 poliklinik gezmiş sonra sağlık kuruluna görünmüştüm)
...