Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ücretli öğretmenlikte ders ücreti karşılığında çalışılıyor. Ancak asgari ücretten bile az alınan branşlar mevcut. Vergi kesintisi olmadan nasıl ücret artışı olur?
Öğrendiğim meslek öğretmenlik. Severek yapıyorum. Yine de öneriniz için teşekkür ederim. Sadece engelli bireylerde ücretli öğretmenlikte vergi kesintisi oluyor mu? Olmuyorsa ne gibi vergi avantajları var? Bunun gibi haklarımı öğrenmek için yazdım.
ben kadroluyum ve bu sorularınızın cevaplarını bilmiyorum. Öğrendiğiniz meslek öğretmenlik olsa da başka meslekleri öğrenemeyeceğiniz anlamına gelmiyor sonuçta. Bu mesleğin bir sürü etik uygulaması var. Küçük bir hata çok pahalıya patlayabiliyor. (mesela veli görüşmesi sırasında kuracağınız yanlış bir cümle) Doalayısıyla çoğu zaman ben kendi aldığım ücrete mukayese ile bile değmez buluyorken ücretli yapılacak iş değil bence ama siz bilirsiniz yinede. ha ben de mesleğimi seviyorum illaki ama ev geçindirmek, mesleki tecrübe veya tecrübe, para kazanmak, ilim bilim yapmak kendine vakit ayırmak bunlarda önemli şeyler. Ben vergi indirimine başvurmadım nasıl ne kadar avantajı bilmiyorum da bilmek de istemiyorum şahsen. (Çünkü 3-5 kuruş için kendimi afişe etmek istemiyorum)