Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu'nda işe başlayan oldu mu?

adıyaman02

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Ben önlisans tkhk Kahramanmaraş'a yerleştim.Daha işe başlamadık, Ne zaman işe başlayacağız Hakkında bilgisi olan varmı? paylaşırsanız sevinirim. veya tkhk işe başlayan oldumu ?

Bugün Ayın 16Sı bekle bekle nereye kadar

türkiye kamu hastaneleri kurumuna atananlar

arkadaslar atamalar hakkında bır bılgıye ulasabılen varmı ? Hıc bır haber gelmıyor ??

evet arkadaşlar 20sinde belli olacak diyorlr ama bende biz yazıda birinden duydum o kadar

türkiye kamu hastaneleri kurumu 2013 ne zaman işe başlar

ya arkadaşlar tebligat ne zaman gelecek tam bilen var mı 20 si dediler hala bir şey yok gelen varsa acil yazsın sinir olmaya başladım iyi günler

20sinden sonra cevap anca gelir çünkü nisanın sonunu bulur demişlerdi başvururken

ya kardeşler gelmez ise gidip elden alalım bu tebligatı ben ankaradayım zaten biri size biride atandığınız kuruma gidecekmiş

Hangi hastanede çalışacağımız belli değilki daha kaldıki tebliğat gelsin.

merhaba arkadaaslar bende tkhk uşaga atanmıstım ama ismim kişi sorgulamada cıkmıyor normalmı sizce

ben istanbul tkhk .. sabırla beklemeye devam..ınsallah bu hafta netleşir artık...bılgısayara bakmaktan gozlerımız bozulacak arkadaşş ..:)

Serkan merak etme kardeşim o sorgulamadan kimsenin ismi çıkmıyor henüz ben hergün sorguluyorum hatta biraz önce yine sorguladım.

teşekkurler sağlık ocagına atananların isimleri cıkıyormus diye duydum essah yalan

essah :) halk sağlıgı kurmuna atanların isimleri düştü sisteme bizimkilerde ınsallah bu hafta duserde su stres bıter artık

Kilis tkhk

Arkadaşlar kilis tkhk ye atandım atanan arkadaşlara hayırlı olsun atanamayanlar da inşallah en kısa zamanda atanır.benim bir konuda bilginize ihtiyacım var.ben kilise atandım yalnız 3 ay önce ameliyat olduğum için sadece gaziantepte manuel terapi görebiliyorum.başka hiçbir yerde manuel terapi yok eğer manuel terapi almazsam olduğum ameliyat da emeklerim de boşa gidecek.acaba gaziantep e geçmek için ne yapabilirim.beni bu konuda bilgilendirir misiniz?

selamlar merak etmeyin ,sekreterliğe durumunuzu bildirirseniz özür durumu sonuçta bu, yardımcı olacaktır.çözüme kavuşur ..

OFF Bu bekleme kalpten götürecek sanırım bizi, işyerinden daha istifa sürecimiz olacak

Bugün ankarayı tekrar aradım arkadaşlar genel sekterliğin dediğine göre mayıs ayının ilk haftası adınız sisteme düşecek mayısın ilk haftası atandığınız kurumla iletişime geçip görevinize başlayabilirsiniz dediler. Bilginize

iyice ayak altına düştü mart ayında hemen mart sonu, nisan olur ayın 20 sinden sonra şimdide mayıs başı sonumuz hayrola iyki güvenipte istifa etmemişiz aç gezecekmişiz :(

Atama işleri uzun sürüyor. Ben 2010 sınavıyla atandığımda evrakları teslim ettikten sonra 2,5 ay beklemiştim hastanede işe başlamak için. İnşallah sizde daha az sürer.

Ya bende heyecanla atandığım gün işten istifa ettim :( ne bileyim bunların böyle yapacağını neyse sağlık olsun bekleyecez artık allah sonumuzu hayır etsin.

Sağlık bakanlığı mayısın birinci haftasında tebligat gelecekmiş dediler. Bu gün aradım Bakanlığı.

kamu hastaneleri

arkadaşlar bugün sabah aradım mayısın ilk haftası çkys ler sisteme düşer dediler haberiniz ola inşallah düşer

Beklemeye devam. İnşaallah bu hafta isimler sisteme düşer ve biran evvel iş başı yaparız.

2012 de atandım ben biraz zaman alıyor ama atandığınız şehrin sekreterliğini arayıp özlük işlerine sormalısınız. İstanbula atanan arkadaşlara veya Pendik Eğitim araştırmaya başlayacak arkadaşlar benimle irtibata geçebilir süreç için yardımcı olurum. hayırlısı olsun herkes için.

ya arkadas anlamıyorum ya 1650 kişinin evraklarıyla ugrasıyoruz o yuzden diğer kurumlardan geç açıklayabiliriz diyolar baba neyi inceliyosun özürlü belgelerini mi 1650 * 5 yani 8150 evrağı incelemek 2 ayınızı mı alıyor ya bu ne saçmalıktır ya

Üst Alt