Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Başkanlığına Atananlar?

Myserty94

Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar,

Türkiye Halk Sağlığı Kurumuna Sağlık Teknikeri olarak atandım. İstanbul / Tüm İlçeler diyor.
Hastanedemi çalışağız yoksa Aile hekimliğinde mi bilgisi olan var mı?

Atandığımızda ne iş yapacağız.

Ve bunun gibi bir çok soru var aklımda kimler var halk sağlığına atanan.

Atanan bütün arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun inşallah.
Atanamayan ise ikinci atamada inşallah herkes istediği yere yerleşir.

Hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun.

Halk sağlığı kurumu Başkanlığı Balıkesir tüm İlçeler benimde . Kuruma sordunuz mu acaba atamaniz kuruma düşmüş mu ?ben bugun sordum sistemde daha gözükmüyor dediler bi bilginiz varmı acaba bununla ilgili

Myserty94

Hayırlı olsun öncelikle .
Ben istanbul hsm de çalışıyorum şuan
Sizin Bölümünüz nedir?
Toplum Sağlığı Merkezleri Laboratuvar ya da müdürlük binasında .çalışabilirsiniz.

Myserty94

Bende tıbbi sekreterim, Müdürlük Disiplin İşleri Şubesindeyim
Sakıncası yoksa engeliniz nedir?

zeynep ünal
Polinorapati kas güçsüzlüğü sağ ayak bileğimde güçsüzlük var..
Ne zaman atandınız ne zamandır memursunuz :)

recai87
İş yerinde olduğum için fırsat bulup arayamadım haftaya istifa edeceğim artık evrakları tamamlamaya çalışacağım.

Ben de thskya atandım adana başka atanan var mı? Bide bi sorum olacak benim engelim ortopedik sağ ayağımı bükemiyorum nasıl bir iş verirler? Ortaöğretim hizmetli olarak atandım

Arkadaşlar hemen düşmez işlemleriniz bayramdan sonraya da kalabilir sürekli takipte olun,
Ben 2014 ilk atamada yerleştim iki yılım dolacak kasım ayında

Memuriyete başladıktan sonra ilk 6 ile 10 ay içerisinde eğitime alınırsun sonra kurum tarafından yapılan sınava girersin sınavı geçtikden sonra amirine bir belge gönderilir puanlamanı yapar asaletin onaylanır yeminini edersin....

Arkadaşlar toplanalım birbirimize yardımcı olalım..

Ben Memur-Giresun (Tüm ilçeler) atandım, önlisanstan 80,66 puan ile kurumu aradım sitemizden takip edin istenen evraklar için sisteme düşer sanırım 1-2 güne..

Nuri bey sizin engel durumunuz nedir

Bencede birbirimize yardim etmemiz gerek

minimanilist

İşitme engeliyim bakalım kurumda ne gibi görev vericekler bana, hangi ilçeye verilicez acaba umarım Giresun Merkez olur kendimiz seçebilirsek en azından hangi ilçe olucağını, Giresunu hiç bilmiyorum nette baktım inşAllah Merkez gelir..

Gecmis olsun insallah atandigin yerde fazla sikinti yasamazsin.Insallah hakettigimiz is hayatina kavusuruz

minimanilist
Duymadan ayri konusmada sikinti varmi umarim kizmazsiniz soruma dertler paylastikca azalir diye dusunuyorum

İşitme cihaz bile kullanmıyorum :) tek sıkıntım arkamdan konuşulması ve telefon ile konuşmak onun haricinde bir sıkıntı yaşamıyorum memur olduğumuza göre sağlam bir işitme cihazı almak şart ne olur ne olmaz..
Konuşmamda hiç bir sıkıntı yok yıllardır özel sektörde normal bir çalışan gibi çalıştım pek sıkıntı çekmiyorum, telefon ile konuşmak sıkıntı oluyor bazen onu da iyi bir cihaz ile halledicem Allahın izniyle..

Insallah hedefledigin amaca ulasirsin.Bilincli olmak gerekior.hepimiz birlik olalim ise girene kadar her asamayi birbirimizle paylasalim.birbirimizden haberdar olursak gozu kapali ise girmemis bilinclenmis oluruz.

Halk Sağlığı kurumu hala evrakları istemedi, Bozok Üniversitesine atanan biri bugün evraklarını teslim etmiş o arkadaşımızı bayramdan önce başlatırlar büyük ihtimal, telefon ile sürekli arayalım Halk Sağlığı kurumunu bi an önce işe başlamak istiyoruz artık, aylardır sonuçlardır tercihlerdir atamadır bekledik şimdi son yerdeyiz inşAllah en kısa zamanda başlarız işimize..

kurumu aradınız mı arkadaşlar ismimizin kurum sistemine düşmesi geç mi oluyor acaba bu kadar

zeynep ünal

Zeynep hanım halk sağlığı kurumuna atandığınızda evrak olarak sizden raporu tekrar yeniletin dediler mi veya şu alanlar boş doldurun dediler mi? Raporu istediğinde sizin raporunuzda yerleştirildiği unvanda görev yapabileceğine dair ifadenin bulunması var mıydı? raporunuzda çalışabilir ve çalışmayacağı alan boş muydu bi de raporunuz sürekli midi?

islam

şöyleki benim atandığımda ilk defa çalışıp çalışamayacağına dair bilgi istediklerinden ne kurumun nede raporu veren hastanenin bir şeyden anladığı yoktu, ben hem raporu değiştirdim hemde ayrı olarak birde tıbbi sekreter olarak çalışmamda herhangi bir sakınca olmadığına dair heyet tarafından onaylanmış bir rapor hazırlandı onu verdim

islam

şöyleki benim atandığımda ilk defa çalışıp çalışamayacağına dair bilgi istediklerinden ne kurumun nede raporu veren hastanenin bir şeyden anladığı yoktu, ben hem raporu değiştirdim hemde ayrı olarak birde tıbbi sekreter olarak çalışmamda herhangi bir sakınca olmadığına dair heyet tarafından onaylanmış bir rapor hazırlandı onu verdim

Hangi ile atandınız zeynep hanım o zaman bende memur olarak çalışmasında bir sakınca yok diye heyet bir belge vermeleri lazım verdiğin bilgiler için teşekkürler

pE85RL.jpg

ben 2014 ilk atamada İstanbul HSM ye atandım yukarıdaki raporu verdiler bana bu raporda yüzde yazmıyor sadece durumun hakkında heyet yazı yazıyor saçma ama yapacak birşey yok sanırım bence itiraz edilmeli zaten sağlık raporunda engelinin ne olduğu derecesi yazıyor

Biz düz memur olarak atandık kurum bizden aynen sizin ki gibi bir rapor isteyebilir mi? Bizim görevimiz masabaşı ne gerek var ki böyle bir rapora?
Benimde işitme kaybım var zorluk çekiyormusunuz çalışma ortamında?

Arkadaşlar istenilen evraklar nereden duyurulacak? Türkiye halk sağlığı kurumu sitesinde mi yoksa il sitelerinde mi mesela ben adanaya atandım. Adana halk sağlığı kurumunu mu takip edeceğim yoksa Türkiye halk sağlığı kurumunu mu?

başkanlıgın sitesini takip edeceksin ilin degil. ayrıca memurluga yerleşen arkadaslar. korkmasınlar memur olabilir raporu vermede sıkıntı olmaz. hemşire saglık teknikeri gibi sağlık kadrolarında olanlar için özellikle isteniyormuş

bu kuruma atananlar için facebook grubum var isteyenler oraya katılabilirler

link :

https://www.facebook.com/groups/298053850552017/

Ne kadar sürer tüm işlemler tam olarak ne zaman iş başı yaparız ya da tahmini? Bir çok arkadaşım gibi bende heyecanlıyım ayrıca bir takım maddi sıkıntılar yaşıyorum çok uzun sürmez umarım bilginiz var ise paylaşır mısınız?

Rezber#

Orralama 1,5- 2 ay sürüyprmuş ekim ortalarına dogru işbaşı yapabiliriz

Üst Alt