Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Turkcell Global Bilginin çalışma koşulları nasıl?

CgrFb

Üye
Konular
16
Reaksiyonlar
15
Ben 11 Haziran'da Kariyer.net üzerinden İzmir Turkcell Global Bilgi engelli Çağrı merkezi müşteri temsilcisi ilanına başvurmuştum. Fakat çalışma sistemi yüz yüze değil hibrittir.
Hibrit çalışma nasıl oluyor?
Turkcell Global Bilginin çalışma koşulları nasıl?
Mesai saatleri kaç?
Maaşı asgari ücret ve üzeri mi?
Yan hakları nelerdir?
Çağrı merkezi müşteri temsilcisi ne iş yapar görevleri nelerdir?
Benim bir arkadaşım Turkcell'de çalışıyor onun için sordum.

Hibrit çalışma sistemi kimi zaman ofis kimi zaman evden çalışılıyor diye biliyorum. Klasik çağrı merkezi ortamı vardır. Gürültülü (konuşmaları kastediyorum), kalabalık , mesai saatleri değişkenlik gösterir sonuçta 7/24 açık olduğu için çağrı merkezi. Belli bir çalışma saatin olmaz duruma göre değişiklik gösterir. Çağrı merkezi eğitimi alırken Akşam 10 ya da 11 sabah 5 mesaisi de vardı. Haftalık shift in (mesai saatlerin) değişiyor Belli bir saat çalışama aralığı var. 8 mi 9 saat mi neydi. Maaş ve yan hakları bilemiyorum. 2 defa farklı yerlerde çağrı merkezi eğitimi aldım biri Türk telekom diğeri Turkcelldi. Ama iş başı yapmadım. Bana göre olmadığı için.

Engellide çalışanlarda gece vardiyası yoktur. İsteğe bağlı çalışılabilir. genelde mesai saati 10 saattir. haftalık 2 gün off olur. mola toplam 75 dakikadır. 30 dakikası yemek, 15*3 kısa mola vardır. maaş genelde asgari ücretin % 15 ile % 60 fazlasına kadar olabilir.

Üst Alt