Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Turizm ve otel işletmeciliği önlisans bölümü mezunuyum. Tercihlerde..?

harikalık

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar,

turizm ve otel işletmeciliği önlisans bölümü mezunuyum.73 puan ile sizce tercihlerde her bölümü yazabilir miyim?
Tercih yaparken nelere dikkat etmeliyim?

Yardımlarınızı bekliyorum

Yayınlanacak olan Tercih kılavuzunda Önlisans bölümünde yayınlanan kurumlara başvurabilirsiniz

Kurum eğer ek koşul sunmuş ise : Cinsiyeti Erkek olmak / Cinsiyeti kadın olmak - Bilmem ne sertifikasına sahip olmak gib.. o şartı taşımıyorsanız başvuramazsınız / başvursanız da atamanız yapılmaz. Seritikam MEB onaylı olmadığından ÖMSS ile atandığım kurum işe başlatmamıştı beni.. Lütfen istenen belgelere, belgenizin yeterli olup olmadığına dikkat edin, sonrası çok yıkıcı oluyor tarif edemem

Nagihan07, bilgiiçin çok teşekkürederim. Gerçekten tercih atamalar çok önemli..ne yapacağımı bilmiyorum. İstanbul dışına atanmaktan çok korkuyorum. Evliyim düzenim bozulsun istemiyorum.. atamalarda yaşanılan şehir evlilik ön plana alınıyor mu?

73 ile İstanbul çok zor...

Başka şehir e gitmekten bu kadar korkmayın.. Eşiniz de istanbulda görev yapıyor ise eş durumundan istanbul a tayininiz mümkün, kurum a göre zor ya da kolay orası tartışılır..

Evet siz de haklısınız ama istanbul'da ömss de atanan puanlara baktım genelde çok düşük şansımı denemek istiyorum..
Peki görev zorunlulugu var mı? 2 yıl 3 yıl gibi..Tayin isteyebiliriz dimi?

asaletiniz tasdik olduktan sonra tayin isteyebilirsiniz.gitmek istediğiniz yerde boş kadro olması ve muvaffakat almanız lazım.

merhabalar

universite veya liede gordugunz bilgisayar dersi yeterli di mi bilgiayar isletmenligi sertifikasi icin , klavuzda gecerli diyordu ...

Bilgisayar konusunda ben bilgim yok irfanyaman

turkuaz06 hem boş kadro olacak hem de muvakkafat demişssiniz anlayamadım ben??

merhaba ,

bende önlisans turizm bölümü mezunuyum.71,5 civarı bir puan kazandım.
daha önce meb'in açtığı pc kursuna girip açtığı sınavı kazanmıştım.sanırım bu bana avantaj olacak.

2016 ekpss onlisans turizm mezunları kaç kişiyiz?

2016 ekpss onlisans turizm mezunları kaç kişiyiz?

Üst Alt