Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tümör protezi (dev hücreli kemik tümörü) için rapor oranı ne olur?

osmansen

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaslar
DEv hücreli kemik tümörü hastalığı nedeniyle tedavi sürecim 1 yıl sürdü, 6 ayda fizik tedavi, bu süreçte işten çıkartıldım, en son tümör protezi takıldı, halihazırda protezli bacakta hareket kısıtlılığı, orta mesafe ve uzun mesafe yürüyememe, merdiven çıkmakta zorlanma, arada ayağın boşa düşme sorunu vb. Ayakta dururken ağrı olması , engeli zeminlerde protezli ayağın boşa düşmesi denge kaybı vb zorluklar yaşıyorum, tedavi sürecim sonrası buldugum 2 iştende bu sebeplerden çıkartıldım , yaşta ilerlediğinden ve bu hastalık durumu da olduğundan iş bulmada da bu anlamda zorlanıyorum uzun süredir. Engelli raporu için kurula başvuracağım, agrasif bir tümör olduğundan 8 ayda bir düzenli kontrollerimde devam ediyor , bu tarz hastalıga sahip kurula girmiş arkadas mevcutmudur, yaşım 46 ı , %40 oranı alabilirsem 20 yıllık çalışma hayatı ve 6.000 iş günü primim mevcut emeklilik hakkımdan faydalabiliyorum, bu tarz bir örnekte rapor alan arkadaş varsa danışmak istedim, değerleri yorumlarınızı bekliyorum,

Merhaba. 3 yaşındayken tümörden dolayı sol gözüm alındı ve protez göz takıldı. Yüzde kaç engelli raporu alabilirim ? Herkes farklı bir oran söylüyor. Net olarak bilen var mı ? Şimdiden iyi forumlar.

Üst Alt