Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tükenmişlikle nasıl mücadele ediyorsunuz? Edebiliyor musunuz?

Zeyq97

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
4
Hayatımı ne zaman rayına oturttum desem başka bir konuda yeni bir olay patlak veriyor, beni yıkıyor. Her defasında ayağa kalkabilmek, mücadele edebilmek günden güne daha da zorlaşmaya başladı. Kendinizi hayata devam etmeye, çabalamaya nasıl motive ediyorsunuz?

Çok zor bir durum ama kendine farklı bir yön çizmeye çalış. Hayat devam ediyor...

Kesinlikle zor bir durum , baş edebilmek için güçlü bir iradeye sahip olmak lazım. Artık ne olursa olsun hiç bir şeye şaşırmamaya başlıyorsun. Dışarıdan sana bakan seni çok güçlü biri olarak görüyor ama içerinde o savaşları defalarca vermişsin.Ben genelde kendime bir hedef koyuyorum.Önce o hedefi hayal ediyorum, sonra nasıl bunu gerçekleştiririm diye plan yapıyorum ve en zoru da bu planları gerçekleştirmek için adımlar atmaya başlıyorum. Bu durum beni motive ediyor. Tavsiyem bir hedefiniz bir hayaliniz olsun.
Hayal Et - Planla - Adım At

Üst Alt