Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

TSE'den aldığım belgeye rağmen Emniyet aracı benden başka kimsenin kullanamayacağını?

deniz44

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
her iki ayagımı kullanamıyorum 0 araç aldım aparat taktırdım.ruhsatta araç sahıbınden başkası kullanaz diye şert koydular. TSE ye gittim385 lira para yatırdım.aracı 1 nci derece akrabaların kullanmasında sakınca yok diye belge aldım trafik e gittim TSE nın verdigi belge hiç bır ifade etmıyor.senden başkası kullanamaz dediler.aparat sadece senın için yapılmış dediler. bu konuda bılgısı olan lutfen yazsın....

Proje dosyaları duruyormu, proje dosyasında "özürlü aracı" mı yoksa "özürlü taşıma aracı" mı yazıyor

o memurun iş bilmezliği 2015 deki yasayı ona hatırlat.bazen yasayı bilmiyorlar bide orada görev yapıyorlar.

ruhsat da engelli aracı.yazıyor. tse yetkilisini aradım. bana verdiginiz 1 nci derece akrabaların kullanmasında sakınca yok belgesini trafik kabul etmedi dedim. tse yetkılısı trafıkdekı memuru aradı böyle bır kanun cıktıgını anlattı. ennihayetınde ruhsata araç sahıbınden başkası kullanamaz .ibaresini kaldırdı.88 lirada paramızı aldı trafik.hayırlısı olsun...

normal bir insanın sürmesine engel biir aparat mı takıldı

Üst Alt