Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Trafik sigortasının yeniden düzenlenmesi ve tazminat... [Soru]

Haberlerde izlediğim kadarıyla traik sığortası yeniden düzenleniyor.
ben bir trafik mağduru olarak şunu demek istiyorum. bizim yönetmelik sandığım kadarıyla trafik sığortası 60 bin YTL ölüm veya sürekli sakatlık durumunda pekı ama suş oranı hiç olmayan madurun bir canavarın gerek. siz hatası sonucu bir veya daha çok insanı yaşamından mahrum eden kişiyi serbes bırakan yasa öyleyken peki trafik sığortasını ıllere göre ayrştırırsın bir omurilik felçlisi olarak bana halen bir yıl olmuş hiç bir fayda sağlamayan trafik sığortası benim sosyal güvencem olduğu için şimdiye kadar kendimi getirdim bunun içide tutanaklarda 0 suç olduğuda beyn edilmiş
ben şunu demek istiyorum suçluyu korumak yerine mağdurun hakkını koruyup sığortanın iyileştirilip en azından mağdur olanların ve kamuya olan yükün sığorta kapsamına alınsa bu sitenin içinde okudum
OFD nin hesaplarına göre bir kişinin aylık bakımı 2400 YTL olduğu hesaplanmış bır felşli insanın demek 3 yıl sonra ölmesi lazım şünkü bizim poliçeler de ölüm veya sürekli sakatlık 60 bin YTL tabiki bunuda ala bilirsen. şünkü yılların biri gidip öteki geliyor günleri durduramıyorsun ama makkemeler iki ay geri atılıyor olmadı bir 3 aydaha onun için diyorum ki trafik sığortası değilde zarar verdiği veya madur olanların halleri düzeltilse diyorum
bilmem sizler ne düşünürsünüz

Site Tasarım Tercihleriniz

Bu ekrandaki seçimler aracılığıyla forum tasarımını kişiselleştirebilirsiniz.

Yandaki renk seçeneklerinden birisini tercih ederek forum görünümünü kişiselleştirebilirsiniz.

Geniş Ekran görünümü: Aç/Kapat

Bu ayarla Geniş ya da Dar ekran görünümünü tercih edebilirsiniz.

Forum liste seçimi: İki Bloklu/Tekli

Ana sayfadaki forum görünümünü İki Bloklu ya da tek satırlı tasarımla kullanmayı tercih edebilirsiniz.

Forum arkaplan resimlerini: Kapat/Aç

Forum arkaplanına eklenen görseller varsa, bu görselleri buradan kaldırabilirsiniz.

Ana Sayfa Yan Paneli: Kapat/Aç

Forum ana sayfasının daha sade görünmesini isterseniz Yan Paneli (Sidebar) kapatmayı tercih edebilirsiniz. Yan Panel kapatıldığında, paneli yeniden açmak için sayfanın en üstündeki kullanıcı adınızın solunda yer alan Site Tasarım Tercihleriniz'e tıklayarak tercihinizi değiştirebilirsiniz.

Yan Panel akışkanlığı: Aç/Kapat

Bu ayarla forum ana sayfasını aşağıya/yukarıya kaydırırken ekranın sağında yer alan Yan Panelin (Sidebar) akışkan özelliğine bürünerek ekranda sabit kalmasını tercih edebilirsiniz.

Yumuşak köşe özelliğini: Kapat/Aç

Bu ayarla, tasarımdaki köşeleri Yumuşak ya da Keskin görünümlü olarak tercih edebilirsiniz.

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Geri