Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tortikolis hastasıyım. Özel tıp merkezinden alacağım raporla araç alabilir miyim?

EFSANE_52

Üye
Konular
31
Reaksiyonlar
0
Merhaba,
benim %46 boyun hareketlrini kısıtlayan tortikolis raporum var.
Buradaki bir özel tıp merkezine gittiğimde h sınıfı ehliyet alabilirsin dedi ve rapor veririm dedi.
Oradan aldığım raporla atıyorum h sınıfı ehliyet alırsam aldığım ehliyetle indirimli araç alabilirmiyim.

% 46 RAPORla Hsınıfı ehliyet alabilirmiyim.

merhaba,

% 46 engelli raporuyla H sınıfı ehliyet alınırmı acaba.
veya ehliyet aldık diyelim bize bir yararı olurmu .

H sınıfı sürücü belgesi almak ve ÖTV muafiyetinden faydalanmak için rapor oranının bir katkısı yoktur. Raporda ..................tertibatlı araç kullanır H sınıfı sürücü belgesi alır demesi yeterlidir. İster ise rapor oranınız 5% olsun...

% 46 raporla Hsınıfı ehliyet alınırmı?

merhabalar,

% 46 engelli raporum ve vergi indirimim var.
bizim burada özel bir tıp merkezine gittim ve ben h sınıfı ehliyet almak istiyorum dedim.
doktor bir takım yasalaramı knunlaramı rapor verilerinemi baktı. eski raporunu getir sana h sınıfı alabilir ehliyet raporu veririrm dedi.
ben şimdi buradan aldığım raporla h sınıfı ehliyet alabilirmiyim.alırsamda nasıl almam lazım ehliyette illaki bişey yazmasımı lazım.
hadi aldık diyelim indirimli araç alabilirmiyim.

tam tesekkullu bir devlet hastanesine gitmen gerek. ozel hastaneden alirsan araba alimlarinda ise yaramaz o rapor.

benim de %46 raporum var ve ehliyet almaya calisiyorum tabi henuz h sinifi ehliyet alabilir raporu alamadim.

Üst Alt