Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tiroid ve Hepatit için hangi oranda rapor verilir?

Sarsılmaz

Yeni Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
tiroid bez malign neoplazma/C73)
hasta ya 2006 tarihinde 100 mci radyoaktif iyot ile ablasyon tedavi uygulandı. Tiroit fonksiyon testleri |-131 sintigrafisi ile takip edilmekte ömür boyu 200 ugr/ gün L tiroksin ( levotiron Tefor Euthyrox) prepatari kullanması uygun demiş doktoru.

HEPATİT

Periportal pmn 1/4
Konfluent nekroz 0/6
Fokal nekroz2/4
Portal inflamasyon2/4
Evre2/6

MİKROSKOBİ
Biyobside 12 portal alan 10 santral izlenmiş
PARANKİM
sinizoidal dilatasyon lenforetiküler reaksiyon hepatositlerde (Fokal buzlu cam görür Fokal nekroz odakları izlendi.
portal alanda hafif eozinofik lokositleride içeren mononükleer yangısal hücreler görüldü
HİSTOKİMYA
masson trikrom portal fibrozisde artış
Retikulum portal ve periportal retiküler kollabs görüldü
Pas bazı hepatositlerde glikojenizasyonda artış izlendi
SİTOKERATİN7
Portal safra duktuslarında ve hepatositlerde bilier metaplazı odaklarında immunekspresyon izlendi HBCAG (-) negatif biyopsi 1 sene evvel yapıldı

Konu Hakkı'nda yardımcı olursanız çok Mutlu olacam arkadaşımın durumu bu şekilde. Önemli olan konu ise 5 aydır tutuklu bu hastalığın öyle bir ortamda hastanın kendisi için ve yanında bulunan arkadaşları için bir zararı yok mu??? Hastanın hastalık değerleri daha da kötü olmaz mı o şartlar altın da?? Bu durum için savcılık birşey yapamaz mı? Hangi oranda rapor alması lazım yani alabilir? Hastane randevuları da aksadı hepsinde belgelendi.Konu Hakkı'nda bilgisi olan arkadaşlar yazarlarsa çok sevinirim tşkler?

Sason

geçmiş olsun.ben de 2006 da tiroid kanserinden ameliyat oldum. halen takipteyim.ancak arkadaşınızın ilaç dozu çok yüksek gibi geldi. 6 ay da bir doktora gitmesi şart. bu arada şuanda tiroid kanseri veya metastaz olduğunu sağlık belgesiyle kanıtlaması durumunda onkoloji %80, endokrin (tiorid dokusu tamamen alındıysa) hipotiroididen %10 veriyor.hepatit konusunda bilgim yok. psikiyatrik problemi varsa ordan da oran alabilir. ancak bunların hepsine verilen orana BALTHAZAR FORMÜLÜ UYGULANIYOR. İnsanlar burda yanılgıya düşüyor zaten. örneğin %80+%10 =%90 etmiyor.

hapishane olayını hiç bilmiyorum

Tiroid tamamen alındı bu hastalık bu sitede sadece sizde. Var galiba yada bilgi edinme yardımlaşma sitesi değil bu konuyu açalı ay geçti bir siz yazdınız tşk ederim

rica ederim. dediğiniz gibi galiba sadece ben hastayım, ya da benim hastalığımı hastalıktan saymıyorlar. olsun yine de elimden geldiğince yardımcı olamya çalışacağım

Bu hastalığın sana özgü olduğuna inanmaya başladım. Yada artık kimse yardımcı olmak istemiyor bu kadar kayıtlı üye var kimseden ses yok demekki işini gören kayıt silemiyor direk bırakıp gidiyo. Bir isim geliştiremiyor sun bile.

Troit bende var Levotion ilaç kullanıyorum 5 yıl önce fakan 100/10 vermişti.

Üst Alt