Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tip 1 şeker hastasıyım. Şeker ölçüm çubuk bedellerini devlet karşılamıyor mu?

NurettinBey

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
7
Tip 1 şeker hastasıyım %86 engellii raporumda var ancak sgk şeker ölçüm çubuklarını ve iğne uç bedellerini karşılamıyormu da eczane tarafından benden ücret alıyorlar bu konuda güncel bilgisi olan varmıdır? eğerki devlet karşılıyor ve bizden bedel alınıyorsa bu konunun şikayet mercii neresidir?

Maalesef karşılamıyor gibi birşey fark çıkıyor strip başına iğne ucu başına 80 100 tl gibi fark çıkıyor iyi bir marka kullanıyorsan da 150 yi buluyor hiçbir yere şikayet edemezsin çünkü devlet 50 tl civarı ödüyor eczaneye gelişi 120 tl civarı eczacı da almak zorunda kalıyor fakat reçete çıktısında bu fark gözükmüyor şikayet etsen bile hiçbirşey değişmez çünkü fiyatı düşük tutan hükümet

Ben vazgeçtim zaten ölçüm çubuğu yazdırmaktan filen komik rakamlar ödüyor SGK herşey de olduğu gibi. 1 kutu çubuk için en az 120 lira fark çıkıyor.

Yahu bu iktidar her mokun içine etti yeter artık birileri bunlara dur desin hep laf var ama icraat yok sanki adı konulmamış bir Kominist rejim var. vatandaştan aldığı vergilerle bütçe oluşturan bir iktidar vallahi iyice gına geldi.

Ama kendilerine gelince sınırsız özel sağlık sigortası emekliye de 14400 maaş üstelik muayene ücretlerine de zam geldi 3.basamak eğit araş ve üniversite muayenesi 45 tl oldu karı koca kronik hasta ise vay benim amcama teyzeme

Güç zehirlenmesi, devlete ne kadar zengin varsa doluştu. Onlarda kendi çıkarlarını koruyorlar. Halktan kim var mecliste.

@NurettinBey,

Merhabalar konudan alakasız ama tip 1 den mi bu yüzde 86 oranini aldiniz hiç bilgim olmadığı için soruyorum annem de şeker hastası ameliyati vs yok

Üst Alt