Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tip 1 diyabet ve diyabetik nöropati ile hangi oranda rapor alabilirim?

Gamze tmblt

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhaba. Ben 25 yaşında tip1 diyabet hastasiyim norapatik ağrılarım çok fazla yani ellerimde ayaklarımda dayanılmaz ağrılar yaşamama rağmen emg de polinöropati saptanmadi şeklinde rapor çıkıyor ama doktora şikayetlerini anlattığımda yesil reçeteli bir lyrica adında ilaç başladı ve ilave raporunda da diyabetik nöropati diye not düşülmus eğer komplikasyon varsa yüzde 40 rapor alabiliyorum emg de çıkmıyor olması sonucu değiştirir mi yani kas gücü kaybı çok fazla olduğu gibi iğne batmasini hissedemeyecek kadar da his kaybı mevcut ona rağmen emg de nasıl çıkmıyor hayret ediyorum . Alacağım oran ne olur sizce

Ben 29 yasinda tip1 diyabet tanısı aldım ve heyete girdim yüzde 36 verdiler itiraz da etmedim sana ne verirler bilmiyorum ama yüzde 40ı gecebilirsin .

@Gamze tmblt,

Maalesef EMG sonucunda Polinöropati bulguları görülmediyse tip 1 diyabet %30
Ancak klinik muayenede nöroloji nöropati kanaatin de olursa 10 puan ekleyebilir.

Üst Alt