Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tip 1 diyabet ile %40 ve üzeri rapor verilir mi?

engelsizdiyabet

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba bir üniversite hastanesinde engelli raporu almak için işlemlere başladım.
17 yıllık tip 1 diyabet hastasıyım yapılan tahlillerde açlık kan şekeri:220 a1c:6.3 çıktı aynı zamanda kronik ürtikerim de mevcut ve bu durum cildiye tarafından verilen sağlık kurulu raporuna işaretlendi.
Ayağımda nöropatik yanmalar mevcut fakat yapılan ön incelemede ilk safhada olduğu tespit edildi.
Buna rağmen doktor EMG istedi fakat EMG sonucundan çok umutlu değilim diyabetik nöropatim ilk safhada olduğu için EMG de gözden kaçabiliyormuş doktorun söylediğine göre.
Bu tahlil sonuçlarıma göre %40 engelli raporu almam mümkün müdür? Yardımcı olabilir misiniz? (diyabetik nefropati ve retinopatim yok tahlile belgelendi)

Herhangi bir komplikasyonu belgelenmemiş, sadece tip 1 diyabet için %40 ve üzeri biraz şansa kalıyor.
Daha geçen ay bir tanıdığıma %37 verildi.

Ufukalp geri dönüşünüz için teşekkür ederim sadece diyabetten mi %37 aldı herhangi bir komplikasyonu olmadan

Ufukalp bana belki kronik ürtiker ve hafifte olsa nöropati sayesinde 40 alabilirim gibi geliyor. Tekrar teşekkür ederim bilgilendirme için

Üst Alt